Libnet.ro
UNICEF

09:00

Bogatii lumii au pierdut in trei zile 93 de miliarde de dolari. Care este motivul

B1 B1,
Bogatii lumii au pierdut in trei zile 93 de miliarde de dolari. Care este motivul

Al patrulea cel mai bogat om din lume, miliardarul Warren Buffett, a pierdut, marti, 1,4 miliarde de dolari din averea sa, din cauza deprecierii actiunilor bancii Wells Fargo cu 3,3%, potrivit Capital. ro. Astfel,. continuă pe B1

De vineri pana marti bogatii lumii au pierdut 93 de miliarde de dolari. Cum a fost posibil

Miliardarul Warren Buffett, al patrulea cel mai bogat om din lume, a pierdut intr-o singura zi, marti, 1,4 miliarde de dolari din avere, in urma deprecierii cu 3,3% a actiunilor bancii Wells Fargo,.

Trei zile au mai ramas pentru romanii din afara tarii sa se inscrie in Registrul electoral

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat astazi ca au mai ramas doar trei zile pana la incheierea perioadei de inscriere a romanilor din strainatate in Registrul electoral pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Votul in diaspora: Au mai ramas trei zile pentru romanii din afara tarii sa se inscrie in Registrul electoral/ AEP: peste 9100 cereri de inscriere pana luni

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat luni ca au mai ramas doar trei zile pana la incheierea perioadei de inscriere a romanilor din strainatate in Registrul electoral pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, iar Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca, pana la data de 12 septembrie 2016, au fost validate 9. 116 cereri de inscriere. Dintre acestea, 6. 673 mentioneaza optiunea pentru votul prin corespondenta, iar 2. 443 pentru votul in sectiile de votare.

MAE: Romanii din strainatate mai au trei zile sa se inscrie in Registrul electoral, pentru alegerile parlamentare

Ministerul Afacerilor Externe MAE) reaminteste cetatenilor romani din strainatate ca au mai ramas trei zile pana la incheierea perioadei de inscriere in Registrul electoral pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

QuickMobile a vandut in trei zile telefoane iPhone7 si 7 Plus de 1 milion de euro

QuickMobile a raportat vanzari record pentru seria iPhone 7. In doar trei zile, romanii au precomandat si achitat integral peste 1. 000 de device-uri iPhone 7 si 7 Plus, in valoare de 1 milion euro.

Plan de asistenta militara din partea SUA destinata Israelului cu valoarea-record de 38 miliarde dolari

Statele Unite au aprobat un nou plan de asistenta militara destinata Israelului in valoare de 38 de miliarde de dolari, o suma-record in istoria americana, informeaza BBC News online si site-ul Ynetnews. com, citate de Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )