Libnet.ro
UNICEF

20:30

Bogdan Alexandru, primul avocat al lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in dosarul tragediei din Caracal: La reconstituire s-a mers pe un alt traseu decat cel invocat de inculpat (VIDEO)

B1 B1,
Bogdan Alexandru, primul avocat al lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in dosarul tragediei din Caracal: La reconstituire s-a mers pe un alt traseu decat cel invocat de inculpat (VIDEO)

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dinca, princpalul suspect al crimelor in serie din Caracal, a afirmat, in direct pe B1TV, ca anchetatorii au mers pe un alt traseu decat cel invocat de incu. continuă pe B1

Primul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dinca: La prima intalnire mi-a spus ca nu a facut nimic si ca nu stie de ce l-au ridicat politistii

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu al unui Gheorghe Dinca, a facut declaratii, in exclusivitate pentru Sinteza Zilei, de la Antena 3, despre tragedia din Caracal. Avocatul a vorbit despre primele.

Fostul avocat al lui Dinca, dezvaluiri incredibile despre criminal: A spus totul despre orori dupa ce a stat de vorba cu un politist. A insistat sa ramana singur cu el

Fostul avocat al lui Gheorghe Dinca a facut dezvaluiri incredibile, la un post de televiziune, despre momentul in care suspectul a recunoscut cele doua crime. Primul avocat al lui Dinca, Bogdan Alexandru,.

Perchezitia informatica a telefoanelor din casa lui Gheorghe Dinca ar avea loc marti. Perchezitia, efectuata in prezenta principalului suspect si a avocatului sau

Perchezitia informatica a celor trei telefoane din casa lui Gheorghe Dinca, principalul suspect din dosarul privind crimele in serie din Caracal, se va face maine, in prezenta acuzatului si a avocatului sau, au.

Rasturnare de situatie in cazul criminalului din Caracal. Avocat: Sotia lui Dinca s-a intors in casa ororilor dupa disparitia Luizei

Fostul avocat al lui Gheorghe Dinca a prezentat noi informatii care rastoarna ancheta tragediei de la Caracal. intr-un interviu acordat in exclusivitate Antenei 3, Bogdan Alexandru a spus ca sotia lui.

Fostul avocat al lui Dinca, detalii exclusive din ancheta: A avut un blocaj in timpul audierii. Cerea sa fie lasat sa gandeasca pentru ca a pierdut firul lucrurilor

Avocatul Bogdan Alexandru, aparatorul numit din oficiu in prima faza al lui Gheorghe Dinca, a precizat la Antena 3 ca Dinca si-a recunoscut duminica, pentru prima data faptele savarsite pe care le-a.

Avocatul din oficiu al criminalului din Caracal: A plecat pentru a-i cumpara Alexandrei mancare si medicamente. A omorat-o pentru ca a prins-o cu telefonul in mana

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu al unui Gheorghe Dinca, a facut declaratii, in exclusivitate pentru Sinteza Zilei, de la Antena 3, legate de cum a ajuns inculpatul sa comita.

Cum si-au descris tatal fiul si fiica lui Gheorghe Dinca. A fost un tata foarte muncitor, toata viata a muncit ca sa-si educe copiii

Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dinca, a spus la Sinteza Zilei ca afost contactat de fiica inculpatului, Daniela Dinca. M-am intalnit cu fiica si fiul.

El este politistul misterios care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa marturiseasca cele doua crime

Surse au declarat ca politistul misterios care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca nu este insa din cadrul IPJ Olt, asa cum a presupus avocatul Bogdan Alexandru, si nici nu il cheama Marius.

Marturii cutremuratoare despre telefonul lui Gheorghe Dinca de pe care a sunat Alexandra

Avocatul Bogdan Alexandru, aparatorul numit din oficiu in prima faza al lui Gheorghe Dinca, a precizat la Antena 3 ca acesta ar fi ucis-o pe Alexandra Macesanu cand a descoperit ca adolescenta a apelat.

Marturii cutremuratoare cu privire la telefonul lui Gheorghe Dinca de pe care a sunat Alexandra

Avocatul Bogdan Alexandru, aparatorul numit din oficiu in prima faza al lui Gheorghe Dinca, a precizat la Antena 3 ca acesta ar fi ucis-o pe Alexandra Macesanu cand a descoperit ca adolescenta a apelat.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )