Libnet.ro
UNICEF

12:15

Bogdan Aurescu, convorbire cu omologul din Albania. Ministrul roman a transmis ca se analizeaza posibilitati suplimentare de ajutorare

Adevărul Adevărul,
Bogdan Aurescu, convorbire cu omologul din Albania. Ministrul roman a transmis ca se analizeaza posibilitati suplimentare de ajutorare

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a avut, vineri, o convorbire telefonica cu ministrul-in exercitiu pentru Europa si afaceri externe din Republica Albania, Gent Cakaj, la initiativa acestuia. Aurescu a transmis ca se analizeaza posibilitati suplimentare de ajutorare. continuă pe Adevărul

Bogdan Aurescu a vorbit cu omologul din Albania despre cutremurul devastator: Se analizeaza posibilitati suplimentare de ajutorare

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a avut o convorbire telefonica vineri cu omologul sau albanez, Gent Cakaj. Printre subiectele abordate a fost si cel al urmarilor cutremurului devastator din Albania, in.

Ministrul roman de Externe, mesaj de condoleante pentru omologul albanez dupa cutremurul devastator de marti: Bogdan Aurescu a exprimat toata disponibilitatea de sprijin din partea Romaniei

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, i-a transmis un mesaj de condoleante omologului sau albanez Gent Cakaj, ca urmare a cutremurului puternic care a afectat tara din regiunea.

Povestea sotilor imbratisati, scosi morti de sub daramaturi. Imagini infioratoare din Albania

Cutremur Albania, 6,4 grade pe Richter, cel putin 40 de morti, 10 cadavre recuperate de sub daramaturi, 2 dintre ele. scoase impreuna. Povestea sotilor imbratisati, protejandu-se unul pe celalalt in timpul tragediei. Imagini infrioratoare. Seism Albania. Povestea sotilor imbratisati, scosi morti de sub daramaturi Un cutremur extrem de puternic a avut loc in dimineata zilei de .

Poate fi afectata si Romania de cutremurele din Albania? INFP: Acestea au loc la o adancime de 10-15 km, iar in Vrancea se produc la peste 70 de km Ce asemanari exista cu seismele din Galati, din 2013

EXCLUSIV ONLINE Romania nu va fi afectata in nici un fel de cutremurele din Albania, sustin specialistii de la INFP. Cele din Albania sunt cutremure de suprafata si deocamdata nu se poate preconiza cat vor.

Seismul din Albania: Bilantul mortilor a ajuns la 40

Echipele de salvare care cauta sub ruine dupa puternicul cutremur din Albania au gasit alte 10 cadavre, ceea ce face ca numarul total al persoanelor decedate in urma catastrofei sa ajunga la 40, a anuntat joi Ministerul Apararii, relateaza AFP.

Stirile ProTV: Corespondenta din Albania. Povestea celor doi soti care au murit imbratisati in blocul prabusit

Situatia din Albania ramane dramatica, la doua zile de la cutremurul devastator cu magnitudinea de 6,4 pe Richter. Autoritatile au anuntat ca sunt cel putin 32 de morti in urma seismului si peste 600 de raniti.

Ce anunta Gheorghe Marmureanu pentru Romania, dupa cutremurul din Albania. Ce se va intampla

Un cutremur de 6,3 grade pe scara Richter s-a petrecut marti, 26 noiembrie, in vestul Albaniei, la ora locala 03:54. Cel putin 23 de oameni au murit si alte cateva sute au fost raniti. Ce anunta Gheorghe Marmureanu, presedinte onorific al INFP, pentru Romania, dupa cutremur? Ce se va intampla? Ce anunta Gheorghe Marmureanu pentru .

CUTREMUR iN ROMANIA, dupa seismul devastator din Albania. Ce magnitudine a avut seismul

Un seism s-a produs, marti, in romania, la doar cateva ore dupa cutremurul devastator din Albania. Sesimul cu magnitudinea de 3,2 s-a produs la ora16:54:53ora locala a Romaniei) inZONA.

Suntem alaturi de partenerii din Albania in aceste momente grele - Aeronavele Fortelor Aeriene Romane pleaca spre Tirana, dupa CUTREMURUL DEVASTATOR care a lovit tara (GALERIE FOTO)

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, a aprobat, marti, efectuarea unui zbor in Albania, tara puternic afectata de un cutremur devastator, cu doua aeronave ale Fortelor Aeriene Romane care vor.

ANUNTUL ingrijorator facut de Gheorghe Marmureanu, pentru ROMANIA, dupa CUTREMURELE din Albania! Cand va avea loc MARELE SEISM in tara noastra

Albania este zguduita de zeci de cutremure, de 2 zile. GINA PISTOL A PATIT-O iN ASIA! VEDETA A AVUT NEVOIE URGENTA DE AJUTOR! IMAGINI CUTREMURATOARE GALERIE FOTO-VIDEO) Cel putin 25 de oameni au murit si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )