Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bogdan Aurescu va efectua, luni, o vizita oficiala in Norvegia

România Liberă România Liberă,
Bogdan Aurescu va efectua, luni, o vizita oficiala in Norvegia

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va efectua luni o vizita oficiala la Oslo, la invitatia omologului sau norvegian, Borge Brende, potrivit unui comunicat al MAE. continuă pe România Liberă

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu face, luni, o vizita oficiala in Norvegia

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, face, luni, ovizita oficiala in Norvegia, la invitatia omologului norvegian, B?rge Brende, informeaza MAE, citat de Mediafax. in cadrul vizitei, seful.

Ministrul roman al Afacerilor Externe va efectua luni o vizita oficiala la Oslo pentru aprofundarea dialogului bilateral

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va efectualuni o vizita oficiala la Oslo. Aurescu este invitat de omologul sau norvegian, Borge Brende, scrie Hotnews. Vizita la Oslo presupune semnarea unui acord .

Bogdan Aurescu: Romania propune crearea unor platforme de dialog pentru construirea increderii, Security Trusts. Este nevoie de construirea unei centuri de securitate in jurul Europei

Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, a declarat, joi, Romania propune crearea unor platforme de dialog pentru construirea increderii: Security Trusts, deoarece prin dialog se poate solutiona orice.

Bogdan Aurescu, despre integrarea in UE

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat ca UE nu se poate astepta ca ceara partenerilor lor sa faca eforturi si reforme fara sa le ofere o perspectiva clara privind integrarea in UE, informeaza Mediafax.

Presedintele Klaus Iohannis pleaca luni si marti intr-o vizita oficiala in Italia

Presedintele Klaus Iohannis pleaca, luni, intr-o vizita oficiala de doua zile in Italia, unde va avea intalniri cu presedintele Sergio Mattarella, cu presedintele Consiliului de Ministri, Matteo Renzi, cu presedintele Senatului dar si cu reprezentantii diasporei si cu studenti romani din Italia.

Klaus Iohannis pleaca, luni, intr-o vizita oficiala in Italia

Presedintele Klaus Iohannis va pleca, luni, intr-o vizita oficiala de doua zile in Italia, unde se va intalni cu presedintele Sergio Mattarella, cu presedintele Consiliului de Ministri, Matteo Renzi, cu presedintele Senatului dar si cu reprezentantii diasporei si cu studenti romani din Italia, transmite Mediafax.

Klaus Iohannis, in vizita oficiala in Italia, luni si marti

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, luni si marti, o vizita oficiala in Republica Italiana, el urmand sa fie primit de catre presedintele si premierul italian, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, in vizita oficiala in Italia luni si marti. Seful statului va fi primit de presedintele si premierul italian

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita oficiala in Italia luni si marti, seful statului avand programate intalniri cu omologul sau italian, premierul Matteo Renzi, presedintele Senatului si reprezentanti ai comunitatii romanesti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )