Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bogdan Aurescu participa astazi la reuniunea ministrilor de Externe din statele membre UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bogdan Aurescu participa astazi la reuniunea ministrilor de Externe din statele membre UE

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va participa azi, la Luxemburg, la reuniunea ministrilor de Externe din statele membre ale UE, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Bogdan Aurescu participa la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale UE

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, participa, luni, la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale UE, care va avea loc la Luxemburg.

BOGDAN AURESCU: Romania sustine suplimentarea sanctiunilor contra regimului din Belarus

Romania sustine adoptarea mai multor sanctiuni impotriva regimului din Belarus, pe fondul recentei intensificari a reprimarii protestelor de la Minsk, a declarat astazi ministrul afacerilor externe roman Bogdan Aurescu, inaintea reuniunii Consiliului Afaceri Externe al Uniunii Europene CAE) de la Bruxelles.

MAE: Bogdan Aurescu a exprimat la reuniunea ministrilor afacerilor externe din UE ingrijorarea Romaniei cu privire la escaladarea conflictului privind Nagorno-Karabah

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a exprimat la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale UE ingrijorarea Romaniei cu privire la escaladarea conflictului armat privind Nagorno-Karabah.

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu nu candideaza la alegerile parlamentare

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, exclude posibilitatea de a candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie, sustin surse din MAE pentru Adevarul. in spatiul public au aparut zvonuri despre o posibila candidatura a lui Bogdan Aurescu pe listele PNL.

Ministerul de Externe se solidarizeaza cu aliatii europeni, impotriva regimului Lukasenko. Bogdan Aurescu a anuntat rechemarea ambasadorului din Belarus

Romania se solidarizeaza cu Polonia si Lituania, care l-au acuzat pe Aleksandr Lukasenko, presedintele Belarusului, de implicarea in politica interna a tarii. Astfel, Ministerul de Externe, prin Bogdan Aurescu,.

BOGDAN AURESCU, DESPRE OTRAVIREA LUI ALEKSEI NAVALNII: UE trebuie sa aiba o replica robusta

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, apreciaza ca otravirea opozantului rus Aleksei Navalnii este o incalcare grava a legislatiei internationale la care Uniunea Europeana trebuie sa aiba o replica robusta, conform Agerpres.

Acord de principiu al ministrilor de externe ai UE pentru sanctionarea Rusiei dupa otravirea lui Navalnii

Ministrii de externe din statele Uniunii Europene au ajuns, luni, la un acord de principiu pentru lansarea procedurilor de sanctionare a Rusiei din cauza atacului care l-a vizat pe disidentul Aleksei Navalnii, afirma oficiali UE citati de France-Presse, conform Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )