Libnet.ro
UNICEF

11:45

BOGDAN BADEA, CEO HIDROELECTRICA: 2020 va fi mai prost decat anii trecuti, din punct de vedere al productiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BOGDAN BADEA, CEO HIDROELECTRICA: 2020 va fi mai prost decat anii trecuti, din punct de vedere al productiei

Din punctul de vedere al productiei, Hidroelectrica va avea un an, 2020, mai prost decat cei trecuti, din cauza secetei extreme, chiar comparabil cu perioada 2011-2012, ne-a precizat Bogdan Badea, directorul general al companiei de stat. El a mai precizat ca, pe langa productia mai mica, si veniturile se diminueaza semnificativ, precum si ca in acest moment conducerea gestioneaza cu mare prudenta resursele companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Dimensiunea deficitelor si riscurile privind politica fiscala si datoria publica fac ca leul sa fie mai vulnerabil decat alte monede din regiune si sa incheie anul la 4,87 in fata euro - raport

O revenire in forma de U care sa inceapa din trimestrul al treilea in cel mai bun caz, o moneda locala sub presiune dar cu o depreciere controlata de BNR, o inflatie in scadere in acest an dar apoi intr-o dinamica crescatoare, un nivel al somajului de 5,7 in 2020 si apoi de 6,8 in 2021- acestea sunt foarte pe scurt estimarile din cel mai recent raport Romania- Economic Outlook publicat in aceste zile de BRD. Cat priveste cursul de schimb, specialistii bancii spun ca leul este mai vulnerabil decat monedele altor tari din jur. Dimensiunea deficitelor gemene si riscurile crescute in ceea ce priveste politica fiscala si sustenabilitatea datoriei publice, fac ca leul sa fie mai vulnerabil decat celelalte monede din regiune. Ne asteptam ca EURRON sa incheie anul la 4,87 in fata euro iar la finalul anului viitor cursul sa ajunga la 4,97 cu o medie anuala de 4,93), arata raportul citat.

Gheorghe Piperea: Decesele cauzate de cancer, de 30 de ori mai multe decat cele de coronavirus

Gheorghe Pipera spune ca numarul romanilor morti de cancer in primele luni ale anului s-a triplat in acest an. Piperea spune ca numarul deceselor provocate de cancer e de 30 de ori mai mare decat cel cauzate de coronavirus.

Cum arata Dacia produsa de italieni. Ar fi fost mai tare decat orice a lansat Renault

Compania de top din Romania dupa venituri si cel mai mare exportator al tarii, Dacia a parcurs un drum lung de la conceptia sa ca o companie comunista de stat. Gasindu-si nisa in sectorul low-cost, Dacia a fost culmea multor glume, insa producatorul roman de masini este unul dintre brandurile de masini cu cea mai .

Aprilie 2020, luna in care preturile au fost mai mari decat salariile

Preturile au crescut in luna aprilie 2020.

De ce pentru noi invatarea online a fost mai rapida decat cea clasica

In numai doua zile, 10 si 11 martie 2020, am transferat toata activitatea noastra de business in online, iar in ultimele 3 luni am functionat exclusiv asa. Nu stiam cum vor evolua lucrurile si nici cum vor reactiona clientii si cursantii, dar am ramas placut surprinsi sa constatam ca achizitia de cunostinte a fost mult mai mare si mai rapida in acest context, decat atunci cand faceam cursuri face-to-face.

FMI trage semnalul de alarma: Economia isi va reveni mult mai lent decat s-a crezut initial

Fondului Monetar International atrage atentia ca evolutia economica va fi mia rea decand a fost prevazut initial din cauza unei revenirii mult mai lente ca urmare a crizei COVID-19. FMI urmeaza sa publice,.

SUA: Un ofiter din Tulsa afirma ca politia impusca persoane de culoare probabil mai putin decat ar trebui

Un ofiter american de la politia din Tulsa a declarat luni ca un rasism sistemic in randul politistilor pur si simplu nu exista. Ofiterul, Travis Yates, a afirmat in plus ca, daca se au in vedere datele legate de infractionalitate, politistii ar trebui mai degraba sa impuste persoane de culoare mai frecvent, potrivit publicradiotulsa. org.

Cine este si cum arata sora secreta a Melaniei Trump? Ines este cu doi ani mai mare decat prima-doamna

Prima Doamna a Americii este una dintre cele mai populare femei din lume. Este vorba despre Melania Trump, in varsta de 50 de ani, nascuta Knauss. Frumoasa care a venit pe lume in Slovenia a dat lovitura, asadar, in State, odata ce s-a casatorit cu miliardarul Trump.

Situatie absurda in piata auto: Tesla valoreaza de doua ori mai mult decat Ford, Chrysler si General Motors, dar are venituri de 15 ori mai mici

Constructorul auto Tesla a ajuns sa valoreze pe bursa 176 mld. dolari, in vreme ce General Motors, Ford si Chrysler, cei mai mari trei producatori auto americani cu traditie, sunt evaluati de investitori la doar 96 mld. dolari.

THOMAS SCHIEFER, DIRECTOR GENERAL: Pentru Zirom Romania, 2020 are potentialul sa fie mai bun decat anul trecut

Diversificarea noastra geografica si concentrarea pe segmentele de piata de nisa, precum Formula 1 sau dezvoltarea motorului Rolls Royce, ne-au ajutat foarte mult in aceasta perioada Reporter: in ce masura pandemia de coronavirus a avut impact asupra afacerilor companiei ZIROM si a sectorului din care face parte?.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )