Libnet.ro
UNICEF

05:45

Bogdan Chirieac, despre consultarile de la Cotroceni: Daca Iohannis nu face asta, pierde 100.000 de voturi

Antena3 Antena3,
Bogdan Chirieac, despre consultarile de la Cotroceni: Daca Iohannis nu face asta, pierde 100.000 de voturi

Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu delegatia Partidului Social Democrat, formata din Eugen Nicolicea si fostii detinuti politici Marin Iancu si Ioan Muntean, pe tema situatiei din Justitie au. continuă pe Antena3

TARICEANU, DESPRE CONSULTARILE DE LA COTROCENI: Presedintele deja a luat decizia privind organizarea referendumului

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, astazi, ca seful statului, Klaus Iohannis, organizeaza la Cotroceni consultari formale pe tema situatiei din Justitie, pentru ca decizia cu privire la organizarea unui referendum deja a luat-o.

UPDATE Ce i-au cerut lui Iohannis cei doi detinuti politici de la Aiud trimisi de PSD la consultarile de la Cotroceni

Cei doi detinuti inchisi in perioada comunista in Penitenciarul Aiud si pe care PSD i-a trimis, alaturi de deputatul Eugen Nicolicea, la consultarile cu Klaus Iohannis pe tema justitiei, au spus, la finalul discutiilor, ca i-au cerut presedintelui sa semneze decretul de revocare din functie a lui Augustin Lazar. Ioan Muntean si Marin Iancu se declara victime ale procurorului general, sustinand ca acesta ar fi refuzat sa ii elibereze conditionat din inchisoarea de la Aiud. Nicolicea a sustinut ca cei doi fosti detinuti politici i-au sugerat presedintelui, pentru referendum, doua intrebari despre tolerarea in functii de conducere a unor fosti tortionari.

ALDE: Ne intrebam daca Iohannis ii este doar recunoscator lui Augustin Lazar pentru dosarele inchise

ALDE raspunde acuzatilor presedintelui Klaus Iohannis conform carora absenta de la consultarile de la Cotroceni e determinata de dezinteresul fata de situatia justitiei, spunand ca presedintele trebuie sa il revoce pe procurorul general Augustin Lazar si intrebandu-se daca ii este doar recunoscator procurorului general pentru dosarele inchise sau e doar santajat cu dosarul sotiei sale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )