Libnet.ro
UNICEF

22:00

Bogdan Chirieac: Ludovic Orban devine un pericol serios, notabil, la adresa securitatii nationale a Romaniei

Antena3 Antena3,
Bogdan Chirieac: Ludovic Orban devine un pericol serios, notabil, la adresa securitatii nationale a Romaniei

Ludovic Orban devine un pericol serios, notabil, la adresa securitatii nationale a Romaniei, este de parere analistul Bogdan Chirieac, dupa cele mai recente declaratii ale premierului in scandalul ordonantelor de urgenta. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Ludovic Orban, lovituri dure chiar de la aliati! Scenariu exploziv pe scena politica din Romania

Lupta pentru Romania se ascute serios. Ludovic Orban joaca totul pe anticipate si forteaza cu ordonantele de urgenta.

Ponta dezvaluie motivul relatiei proaste pe care o are cu Ludovic Orban

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a dezvaluit la Digi24 dece are o relatie personala reacu prim-ministrul Ludovic Orban. La mijloc se afla un atac al lui Orban la sotia lui Victor Ponta, Dacian Sarbu.

LUDOVIC ORBAN: Un calendar lent, care arata o tendinta de tergiversare

Audierile ministrilor Cabinetului Orban ll in Parlament vor avea loc in 17, 18 si 19 februarie, iar votul in plenul Camerelor reunite este programat in 24 februarie, la ora 16:00, conform deciziei Birourilor Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului. Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat ca este un calendar lent, care arata o tendinta de tergiversare, remarcand ca Birourile Permanente sunt dominate de PSD. in aces sens, liderul deputatilor PNL Florin Roman a anuntat ca PNL va sesiza Curtea Constitutionala in legatura cu repartizarea mandatelor in Birourile Permanente, considerand ca liberalilor li se cuvine inca un loc.

Ce se intampla cu OUG-urile aprobate de Guvern. Ludovic Orban a facut anuntul

Astazi, in Parlamentul Romaniei, premierul desemnat, Ludovic Orban, a vorbit in conferinta de presa despre urmatorii pasi pe care Guvernul condus de acestaii va face sau ar trebui sa-i faca, si a discutat si despre Ordonantele de Urgenta emise cu 24 de ore inainte de demiterea Guverului Orban I. Ce se intampla cu OUG-urile aprobate .

Ludovic Orban, mesaj pentru ministri despre audierile din Parlament: Vreau sa fiti la inaltime

Ludovic Orban le-a transmis un mesaj ministrilor, la inceputul sedintei de guvern, legat de audierile lor de saptamana viitoare din Parlament, inainte de votul de investire al Guvernului.

Ludovic Orban, in sedinta de guvern: Problema coronavirusului trebuie tratata cu seriozitate; Costache: Va asigur ca nu exista niciun caz de infectie in Romania

Ludovic Orban a spus, la inceputul primei sedinte de guvern de dupa motiunea de cenzura, ca problema coronavirusului trebuie tratata cu maxima seriozitate. Apoi, l-a rugat pe ministrul Sanatatii, Victor Costache, sa prezinte situatia din tara legata de acest virus si masurile care au fost luate.

Mircea Badea: Sunt cel mai mare fan a lui Ludovic Orban. imi place tot!

Mircea Badea a ironizat ultimele evenimente de pe scena politica, aratandu-se incantat de activitatea premierului Ludovic Orban. Jurnalistul a facut trimitere la valul de ordonante de urgenta adoptate de Guvern pe 4 februarie.

Gafa lui Ludovic Orban. S-a dezlantuit, din obisnuinta, la adresa Parlamentului

Gafa incredibila a lui Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Sa chiulesti de la sedinta prin care se investeste un Guvern este un pacat care va fi sanctionat dramatic de toti cetatenii

Premierul interimar Ludovic Orban a avertizat, marti, ca cetatenii vor taxa grav orice partid care va boicota sedinta prin care se investeste noul cabinet, ionformeaza Agerpres. intrebat daca.

Ludovic Orban, dupa ce PSD a respins modificarile la Ordonanta lacomiei: E posibi sa nu se mai dea voucherele de vacanta (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a declarat, marti, referitor la respingerea in Parlament a OUG 12020 prin care au fost modificate mai multe prevederi din OUG 1142018, ca in acest context este posibil sa nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )