Libnet.ro
UNICEF

05:45

BOGDAN CHIRITOIU, CONSILIUL CONCURENTEI: Piata de energie putea fi reglata prin imbunatatirea legii, nu prin OUG 114

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BOGDAN CHIRITOIU, CONSILIUL CONCURENTEI: Piata de energie putea fi reglata prin imbunatatirea legii, nu prin OUG 114

Piata de energie ar fi putut fi reglata prin imbunatatirea reglementarilor, fara sa fi fost necesare masurile prevazute in OUG 114/2018, a declarat Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, intr-o conferinta pe teme energetice, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

BOGDAN CHIRITOIU: Mecanismele de concurenta sa fie mai clare

O noua directiva europeana, care trebuie transpusa in legislatia nationala, prevede ca agentii economici care isi recunosc vina in fata Consiliului Concurentei si sunt iertati de amenda sa poata beneficia de imunitate si in fata Parchetului, a declarat, astazi, Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, in cadrul conferintei PRIA Competition.

Afacerile Orange au crescut la peste 1,12 miliarde de euro n 2018: Cum a evoluat numarul de clienti si cnd ar putea contesta amenda de la Consiliul Concurentei

Orange Romania, cel mai mare operator local de comunicatii mobile, a obtinut anul trecut o cifra de afaceri totala de 1,125 miliarde de euro, crestere sustinuta, in principal, de evolutia pozitiva a serviciilor fix-mobil si a consumului de date mobile, a anuntat joi compania. in 2017, compania a avut afaceri de 1,07 miliarde euro. Grupul Orange prezinta in raportul financiar si informatii privind termenul estimat pentru contestarea amenzii de 14 milioane euro primite de la Consiliul Concurentei.

Daniel Zamfir, atac la Consiliul Concurentei: Cat de prosti ne crede domnul Chiritoiu?

Daneil Zamfir a lansat un atac la adresa Consiliului Concurentei despre care spuneca nu a actionat atunci cand bancile au incalcat legea. Senatorul ALDE a postat si o stire despre justitia franceza care.

Cei care-si recunosc vina la Consiliul Concurentei ar putea primit imunitate si in fata Parchetului

O noua directiva europeana, care trebuie transpusa in legislatia nationala, prevede ca agentii economici care isi recunosc vina in fata Consiliului Concurentei si sunt iertati de amenda sa poata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )