Libnet.ro
UNICEF

18:15

Bogdan Chiritoiu, Consiliul Concurentei: Raportul comisiei parlamentare este plin de erori si rastalmaciri

Hotnews Hotnews,
 Bogdan Chiritoiu, Consiliul Concurentei: Raportul comisiei parlamentare este plin de erori si rastalmaciri

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a respins miercuri concluziile raportului comisiei parlamentare privind manipularea ROBOR, apreciind ca documentul este prost si plin de erori si rastalmaciri. Chiritoiu a declarat la Realitatea TV ca parlamentarii au avut initial un verdict si au cautat mai tarziu argumentele care sa le sustina concluzia. continuă pe Hotnews

Daniel Zamfir: Senatul ii va trimite lui Klaus Iohannis o propunere pentru demiterea lui Bogdan Chiritoiu

Biroul permanent al Senatului a decis, luni, sa ii trimita lui Klaus Iohannis propunerea pentru demiterea lui Bogdan Chiritoiu din functia de presedinte al Consiliului Concurentei, in urma anchetei parlamentare care arata ca ROBOR a fost manipulat, a anuntat senatorul ALDE Daniel Zamfir, la finalul sedintei de luni a conducerii Senatului.

Patronatele din transport, investigate de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei are in derulare o investigatie cu privire la incalcarea legii concurentei de catre Confederatia Operatorilor de Transport Autorizati din Romania COTAR). Conform lui Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, exista suspiciuni ca membrii COTAR s-au inteles cu privire la comportamentul concurential pe piata serviciului de transport public de calatori in regiunea Bucuresti-Ilfov.

Consiliul Concurentei suspecteaza comportamente anticoncurentiale pe piata deseurilor medicale

Consiliul Concurentei a declansat o ancheta sectoriala privind deseurile medicale pentru a cunoaste in detaliu mecanismele structurale ale pietelor, relatiile contractuale existente intre diferiti actori ce desfasoara activitati in acest domeniu, arata un comunicat al institutiei, publicat marti.

Consiliul Concurentei suspecteaza practici nelegale pe piata cimentului: Companiile au capacitati de productie diferite, dar cote de piata egale

Consiliul Concurentei suspecteaza ca ar putea exista o coordonare intre cei mai mari trei producatori de ciment din Romania, deoarece desi companiile au capacitati de productie diferite, cotele lor de piata sunt aproximativ egale.

Consiliul Concurentei acuza posibile practici anticoncurentiale pe piata cimentului

Principalii producatori din sectorul producerii si comercializarii cimentului din Romania, Holcim Romania, CRH Romania si HeidelbergCement Romania, au capacitati de productie diferite, dar gradul de utilizare al acestora este asimetric, astfel incat compania care are cea mai mare capacitate de productie, o utilizeaza cel mai putin, a anuntat, astazi, Consiliului Concurentei, care acuza posibile practici anticoncurentiale pe aceasta piata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )