Libnet.ro
UNICEF

16:00

Bogdan Chiritoiu, propus de Colegiul Consultativ al Consiliului Concurentei pentru un nou mandat la sefia institutiei

Adevărul Adevărul,
Bogdan Chiritoiu, propus de Colegiul Consultativ al Consiliului Concurentei pentru un nou mandat la sefia institutiei

Colegiul Consultativ al Consiliului Concurentei a decis in unanimitate sa il propuna pe Bogdan Chiritoiu pentru un nou mandat de presedinte al institutiei, propunere care va fi transmisa Guvernului spre avizare. continuă pe Adevărul

Bogdan Chiritoiu, propus de Colegiului Consultativ al Consiliului Concurentei pentru un nou mandat

Colegiul Consultativ al Consiliului Concurentei a decis in unanimitate sa il propuna pe Bogdan Chiritoiu pentru un nou mandat de presedinte al institutiei, propunere care va fi transmisa Guvernului spre avizare, a declarat Violeta Alexandru, membru al.

Participarea la licitatii in vizorul Consiliului Concurentei

Numai in anul 2013, Consiliul Concurentei a finalizat 5 investigatii privind trucarea de licitatii reprezentand aproape un sfert din totalul investigatiilor privind posibile incalcari ale regulilor de concurenta), una dintre acestea conducand la amenzi de 2. 8 milioane de euro, iar celelalte patru au fost inchise pentru lipsa de dovezi suficiente pentru dovedirea incalcarii legii concurentei. De asemenea, in 2013, autoritatea de concurenta a deschis doua investigatii privind posibile trucari de licitatii. Durata medie a unor asemenea investigatii este de aproximativ 2 ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )