Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bogdan Despescu anunta ca aproape 10 mii de romani s-au intors in Suceava din diaspora

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bogdan Despescu anunta ca aproape 10 mii de romani s-au intors in Suceava din diaspora

Secretarul de stat in MAI Bogdan Despescu, a declarat marti ca aproape 10. 000 de romani din diaspora s-au intors in Suceava - unde a fost inrregistrat cel mai mare numar de decese si de cazuri de imbolnavire - de la inceputul pandemiei in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Bogdan Despescu: Aproximativ 270.000 de persoane au fost verificate, dupa ce au intrat in Romania, toti fiind inclusi in procedura de verificare

Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Interne, Bogdan Despescu, a anuntat ca circa 270. 000 de persoane au intrat in Romania, iar fata de acestea au fost dispuse masuri de izolare la domiciliu, ori carantina, in functie de tarile din care au venit. Dupa suspendarea zborurilor a scazut numarul celor care au intrat in Romania si numai sambata au venit in tara 12. 300 de romani.

Bogdan Despescu |Ordonanta Militara 5: Se prelungeste suspendarea zborurilor catre Spania si Italia

Secretarul de stat in MAI Bogdan Despescu a anuntat luni seara adoptarea Ordonantei Militare nr. 5, care prevede prelungirea suspendarii zborurilor spre Spania si Italia.

Despescu: Aproape 10.000 de romani s-au intors in Suceava din diaspora, de la inceputul pandemiei in Romania

Secretarul de stat in MAI Bogdan Despescu, a declarat, marti, la Sinteza zilei, ca aproape 10. 000 de romani s-au intors in Suceava din diaspora de la inceputul pandemiei in Romania.

Despescu, intrebat despre nemultumirile unor politisti privind noua Ordonanta: Daca acum nu putem fi uniti, sa ne mobilizam pentru a apara cetatenii, inseamna ca nu ne-am ales bine calea (VIDEO)

Bogdan Despescu, secretar de stat in Ministerul de Interne, a tinut sa le transmita romanilor ca masurile luate de autoritati in contextul epidemiei de coronavirus poate li se vor parea prea dure, dar sunt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )