Libnet.ro
UNICEF

05:00

Bogdan Hutuca: Cresterea salariului minim genereaza somaj si concedieri in randul romanilor cei mai saraci

Adevărul Adevărul,
Bogdan Hutuca: Cresterea salariului minim genereaza somaj si concedieri in randul romanilor cei mai saraci

Liberalul Bogdan Hutuca, vicepresedinte al Comisiei de buget din Camera Deputatilor, a afirmat miercuri ca, daca Guvernul ia decizia majorarii salariului minim, un prim efect va fi cel al cresterii numarului de concedieri in sistemul privat. continuă pe Adevărul

Lider PNL: Cresterea salariului minim genereaza somaj in randul romanilor cei mai saraci. Vor fi concedieri in sistemul privat

Vicepresedinte al Comisiei de buget din Camera Deputatilor, PNL-istul Bogdan Hutuca, atrage atentia ca, daca Guvernul ia decizia majorarii salariului minim, un prim efect va fi cel al cresterii numarului de.

Viorica Dancila, despre cresterea salariului minim: in niciun caz la 1 noiembrie! Ce se intampla cu inghetarea salariilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca salariul minim pe economie nu va creste in niciun caz de la 1 noiembrie, avansand ipoteza ca acesta ar putea fi marit de la 1 decembrie sau 1 ianuarie.

Cresterea salariului minim nu va avea loc de la 1 noiembrie

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca in niciun caz salariul minim pe economie nu va creste de la 1 noiembrie, Executivul urmand a vedea ctnd este oportun. Datele avansate de catre premier sunt 1 decembrie sau 1 ianuarie 2019.

AOAR despre cresterea salariului minim de la 1 noiembrie, fata de ianuarie 2019: O masura populista, arbitrara, afectnd negativ sectorul privat, cu deosebire industria prelucratoare

Dincolo de concurenta neloiala facuta mediului privat, cresterea salariilor in administratia publica, sanatate si educatie, fara aplicarea unor criterii de performanta, nu a dus la o imbunatatire a acestor servicii pentru firme si cetateni, se arata intr-un comunicat de presa al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR).

Capcanele salariului minim: urmeaza concedieri masive

Majorarea diferentiata a salariului minim pe economie in functie de studii si vechime, reprezinta un efort financiar greu de suportat pentru firme, acestea fiind nevoite sa majoreze veniturile fiecarui angajat cu 450 lei pe luna.

Calcule salariu minim 2018-2019. Patroni romni: Dezaprobam cresterea salariului minim de la 1 noiembrie fara un mecanism transparent

Firmele romanesti reunite in Confederatia Patronala Concordia se plang de lipsa fortei de munca, dar dezaproba intentia Guvernului de a majora salariul minim brut pe economie, de la 1. 900 de lei la 2. 080 de lei de la 1 noiembrie 2018, fara un mecanism transparent si predictibil in acest sens. Cat ar urma sa fie salariul net in mina) al angajatului si salariul intreg platit de firma?.

Dancila: Este exclusa majorarea salariului minim de la 1 noiembrie

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca este exclusa majorarea salariului minim pe economie de la data de 1 noiembrie.

Dancila: Este exclusa majorarea salariului minim de la 1 noiembrie. De cand va creste

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca este exclusa majorarea salariului minim pe economie de la data de 1 noiembrie.

Va fi reintrodus salariului minim diferentiat in functie de studii si vechime. Anuntul facut de ministerul Muncii

Ministerul Muncii anunta, marti seara, dupa discutia cu sindicatele, reintroducerea salariului minim brut garantat in plata diferentiat in functie de nivelul de studii sau de vechimea in munca, de 2. 350 de.

Discutii la Guvern pe tema salariului minim

O serie de discutii privind majorarea salariului minim vor avea loc, marti, la Guvern, intre premierul Viorica Dancila si sindicalisti si patronate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )