Libnet.ro
UNICEF

07:30

Bogdan Olteanu isi da luni demisia, pentru ca BNR nu merita tarata in aceasta poveste

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bogdan Olteanu isi da luni demisia, pentru ca BNR nu merita tarata in aceasta poveste

Avocatul lui Bogdan Olteanu a anuntat ca acesta isi va da luni demisia din functia de viceguvernator, pentru persoanele onorabile si cinstite care lucreaza la BNR si pentru ca imaginea institutiei nu merita tarata in aceasta poveste. continuă pe Wall-Street Ro

Avocat: Bogdan Olteanu isi va da luni demisia din functia de viceguvernator BNR

Avocatul lui Bogdan Olteanu a anuntat ca acesta isi va da luni demisia din functia de viceguvernator, pentru persoanele onorabile si cinstite care lucreaza la BNR si pentru ca imaginea institutiei nu merita tarata in aceasta poveste.

Avocat: Bogdan Olteanu isi da luni demisia din functia de viceguvernator BNR, pentru ca imaginea acesteia sa nu fie tarata in aceasta poveste

Avocatul lui Bogdan Olteanu a anuntat ca acesta isi va da luni demisia din functia de viceguvernator, pentru persoanele onorabile si cinstite care lucreaza la BNR si pentru ca imaginea institutiei nu merita tarata in aceasta poveste.

UPDATE ALDE vrea ca toti parlamentarii sa isi dea demisia pentru a se organiza alegeri anticipate in octombrie sau noiembrie/ PNL, PSD si PMP nu sunt de acord

ALDE a propus marti ca toti parlamentarii sa isi dea demisia inainte de finalizarea mandatului, pentru ca alegerile parlamentare sa se poata desfasura in octombrie sau noiembrie, copresedintele ALDE Daniel Constantin precizand ca prim-ministrul a prezentat liderilor partidelor doua variante de data a legerilor - 4 si 11 decembrie - care sunt, in opinia sa, proaste, transmite News. ro. UPDATE PNL, PSD si PMP s-au exprimat impotriva acestei propuneri. Vezi in text reactiile.

Europarlamentar: Retinerea lui Bogdan Olteanu, o pata pe obrazul BNR. Alina Gorghiu sa dea explicatii

Europarlamentarul Cristian Preda isi aduce aminte ca actualul copresedinte PNL, Alina Gorghiu, la inceputurile carierei politice era foarte apropiata de Bogdan Olteanu si ar putea oferi niste.

Viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, retinut de DNA pentru trafic de influenta in dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu (VIDEO)

Viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, a fost retinut joi noaptea de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta in dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu, potrivit.

Bogdan Olteanu a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta, in dosarul lui Vintu

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost retinut de procurorii anticoruptie, joi noapte, pentru trafic de influenta, in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu a fost audiat la DNA, in cursul zilei, pentru cumparare de influenta, au declarat surse judiciare pentru News. ro. Bogdan Olteanu este suspectat ca ar fi primit de la Vintu un milion de euro si alte beneficii pentru numirea guvernatorului Deltei Dunarii.

Bogdan Olteanu a fost retinut de DNA

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost retinut in aceasta dimineata de procurorii DNA. El este acuzat de trafic de influenta in dosarul in care a fost pus deja sub invinuire Sorin Ovidiu Vantu. Olteanu va fi prezentat maine instantei in fata judecatorilor iCCJ pentru un mandat de arestare pentru 30 de zile. El fusese dus cu mandat la audieri in jurul orei 16:00 in cursul zilei de ieri, informeaza stiripesurse. ro.

Bogdan Olteanu, plasat in arest la domiciliu pentru 30 de zile (VIDEO)

Inca viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost condamnat la arest la domiciliu pentru 30 de zile in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, potrivit B1 TV. Nu am cum sa.

Bogdan Olteanu a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta, in dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost retinut de procurorii anticoruptie, joi noapte, pentru trafic de influenta, in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu a fost audiat la DNA pentru cumparare de influenta, au declarat surse judiciare pentru News. ro.

Avocatul lui Bogdan Olteanu: Luni isi da demisia de la BNR. Nu a luat niciun ban, nu sunt probe

Avocatul lui Bogdan Olteanu a spus, vineri, ca viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei va demisiona luni din aceasta functie, pentru ca nu doreste sa pateze imaginea institutiei. Luni.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )