Libnet.ro
UNICEF

13:15

Bogdan Tudor, Class IT Outsourcing: Cea mai mare provocare a antreprenorilor este sa se reinventeze

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bogdan Tudor, Class IT Outsourcing: Cea mai mare provocare a antreprenorilor este sa se reinventeze

Cea mai mare provocare a antreprenorilor astazi este sa se reinventeze pentru ca ceea ce i-a facut sa aiba succes nu ii va ajuta sa se dezvolte pe viitor, a declarat in cadrul emisiunii Start-up Wall-Street, Bogdan Tudor, fondatorul companiei de. continuă pe Wall-Street Ro

Dacia, cea mai mare crestere in Franta in noiembrie

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au inregistrat in luna noiembrie cea mai mare crestere in randul marcilor cu vanzari de volum, iar in primele 11 luni au consemnat a doua rata de crestere, dupa Fiat, in timp ce piata franceza a scazut.

Cea mai mare parada militara de 1 Decembrie din ultimii 15 ani: in premiera, au participat presedintele Moldovei, dar si 140 de militari straini (VIDEO)

A fost cea mai mare parada militara din ultimii 15 ani de Ziua Nationala a Romaniei in Capitala. Peste 2. 000 de militari din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul de Interne, SRI si SPP, dar si 140 de.

FOTO Cea mai mare pictura 3D din Romania a fost realizata la Arsenal Park

Artistul croat Filip Mrvelj, care a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare graffiti 3D din lume, a fost invitat la Arsenal Park sa realizeze cea mai mare pictura 3D din Romania.

Ziua Nationala a Romaniei: Cea mai mare parada din ultimii 15 ani, cu peste 2.000 de militari, a avut loc la Arcul de Triumf (VIDEO)

15:Parada militara de la Arcul de Triumf s-a incheiat. La final, mai multi participanti au inceput sa-i huiduie pe politicienii prezenti la ceremoniile de 1 Decembrie.

Ziua Nationala a Romaniei: Cea mai mare parada din ultimii 15 ani, la care participa peste 2.000 de militari, incepe la Arcul de Triumf

Astazi se implinesc 95 de ani de la Marea Unire. in decembrie 1918, romanii si-au inceput drumul spre un stat unitar national. Astfel, aceasta data ramane ziua de referinta in istoria tarii noastre.

Caini roboti, umanoizi dansatori si dispozitive politicoase, in cea mai mare colectie de roboti din Europa

Caini-roboti, dispozitive vorbarete si umanoizi dansatori sau cu discurs politicos se numara printre obiectele expuse intr-un muzeu al robotilor afectuosi, deschis de cativa pasionati care afirma ca au.

Primarii germani o roaga pe Angela Merkel sa ii ajute sa faca fata afluxului de imigranti romani si bulgari: Cea mai mare temere, cetatenii romi

Primarii din Germania au rugat-o pe Angela Merkel sa ii ajute sa faca fata afluxului imigrantilor romani si bulgari, dupa 1 ianuarie, potrivit Express. Un numar de 16 primari s-au plans de faptul ca.

Tudor, Class IT Outsourcing: IT-ul este precum industria textila acum 10-12 ani. Trebuie sa trecem de la lohn la produse proprii

Piata de IT din Romania poate fi comparata cu industria textila locala din urma cu 10-12 ani, cand predomina productia in lohn, a declarat in cadrul emisiunii Start-Up Wall-Street, Bogdan Tudor, fondatorul companiei de externalizare de servicii.

Tudor, Class IT: Planul de business trebuie sa fie scurt si dinamic. Eu am invatat sa-l fac la scoala

Planul unei afaceri trebuie sa fie scurt si dinamic pentru ca piata, realiatatea tinde sa-l invalideze din prima, a declarat Bogdan Tudor, fondatorul companiei de externalizare de servicii informatice Class IT Outsourcing.

Cartea Recordurilor: O romanca, cea mai de succes tanara alpinista.

Alpinista romanca Crina Coco Popescu a intrat pentru a doua oara in Cartea Recordurilor, de aceasta data pentru Cea mai de succes tanara alpinista din lume. Odata cu recordul mondial pentru Cea mai de succes tanara alpinista din lume acordat de World Record Academy, Crina Popescu va primi si medalia de aur acordata de World Record Academy. Din cele peste 1. 200 de recorduri omologate anual, Academia acorda anual doar zece medalii de aur, potrivit Mediafax. Potrivit site-ului oficial al .

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )