Libnet.ro
UNICEF

19:30

Bolnavii de cancer, ignorati in plina pandemie de coronavirus

Antena3 Antena3,
Bolnavii de cancer, ignorati in plina pandemie de coronavirus

Karol Sikora, fost director al OMS, trage un semnal de alarma si anunta ca pacientii bolnavi de cancer in stadiu terminal sunt ignorati in plina pandemie, cand toate achizitiile de medicamente sunt pentru bolnavii de COVID-19. continuă pe Antena3

FOTO imbulzeala in curtea bisericii de pomenirea mortilor. Dosar penal pentru un praznic organizat in plina pandemie de coronavirus

Anchetatorii din Iasi s-au sesizat din oficiu si au deschis dosar penal pentru infractiunea de zadarnicirea bolilor dupa ce, pe retelele sociale, au fost postate imagini din curtea unei biserici din Iasi unde s-au inghesuit mai multe persoane.

CORONAVIRUS |Mii de romani se inghesuie pe aeroporturi, in plina pandemie de COVID-19 pentru a prinde un zbor cu destinatia Germania. Guvernul de la Berlin a aprobat un plan prin care vrea sa aduca 80.000 de muncitori sezonieri

Dupa ce Guvernul de la Berlin a relaxat restrictiile de calatorie pentru muncitorii sezonieri din Romania si din alte state est europene, primii romani au ajuns deja in Germania, in plina pandemie de COVID-19.

VIDEO Cum isi paseaza autoritatile vina pentru inghesuiala de pe Aeroportul Cluj, in plina pandemie de COVID Prefect: O situatie nefericita, despre care nu am stiut Dosar penal deschis pentru zadarnicirea combaterii bolilor

In plina pandemie de coronavirus, aproape 2. 000 de oameni s-au inghesuit joi in parcarea Aeroportului Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la munca in agricultura, iar autoritatile isi paseaza vina pentru situatie. Conducerea aeroportului spune ca era treaba Consiliului Judetean sa dezinfecteze parcarea, in timp ce CJ sustine ca nicio autoritate judeteana nu a stiut despre aceste zboruri si cere demisia directorului aeroportului. Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, a spus pentru HotNews. ro ca a fost o situatie nefericita si o deficienta de organizare pornita de la firma de recrutare, care ar fi gestionat totul si care acum este anchetata penal. Orban: Circa 80. 000 de persoane e posibil sa plece la munca in strainatate.

Amendati pentru ca i-au mintit pe politisti in plina pandemie. I-a dat de gol chiar fetita lor

Minciuna are picioare scurte. Asta i s-a intamplat unei familii din Brasov care, in plina pandemie de coronavirus, s-a gandit sa iasa cu copilul la fast-food.

VIDEO inmormantare cu alai in plina pandemie la Zimnicea: zeci de persoane au condus lagroapa o ruda a primarului

In plina pandemie de coronavirus, la Zimnicea, masina mortuara este urmata de un alai din care fac parte cel putin 20 de persoane.

VIDEO Haos la Aeroportul Cluj-Napoca. Mii de romani se inghesuie, in plina pandemie, la avioanele spre Germania

In plina pandemie, romanii se calca in picioare in fata Aeroportului International Cluj-Napoca pentru a ajunge mai repede sa se imbarce in charterele care ii vor duce in Germania, la munca. Imagini cu inghesuiala au fost suprinse joi, 9 aprilie.

O sala de fitness din Chisinau, amendata cu 75 mii de lei pentru ca activa in plina pandemie de COVID-19

In plina pandemie, administratorul unei sali de forta din Chisinau a decis sa-si deschida usile pentru clientii fideli, asta desi acest gen de activitate a fost interzis printr-o decizie a Comisiei pentru Situatii Exceptionale.

Altex Romania scoate la vanzare peste 5 milioane de masti de protectie, in plina pandemie de coronavirus

Altex Romania a anuntat ca scoate la vanzare peste cinci milioane de masti de protectie, cu doar 2,99 de lei bucata, fara adaos comercial.

Guvernul care si-a mintit cetatenii ca mastile nu ajuta la nimic: de ce a facut asta in plina pandemie

Guvernele din tarile afectate de coronavirus se lupta, in aceste zile, pentru a tine sub control pandemia de coronavirus. Numai ca exista multe balbaieli. Dar si minciuni. Franta e una.

Primul oras din Romania care va supraveghea cetatenii cu drone, in plina pandemie de coronavirus

Zona Metropolitana Cluj va fi monitorizata din drone, pentru respectarea restrictiilor impuse populatiei in privinta circulatiei. Anuntul a fost facut de Prefectura Cluj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )