Libnet.ro
UNICEF

09:45

Bolnavii cronici s-ar putea inscrie singuri pentru vaccinare. Ar urma sa mearga la centrele de imunizare cu un document care sa ateste afectiunea

Adevărul Adevărul,
Bolnavii cronici s-ar putea inscrie singuri pentru vaccinare. Ar urma sa mearga la centrele de imunizare cu un document care sa ateste afectiunea

Autoritatile analizeaza posibilitatea ca un bolnav cronic sub 65 de ani sa se poata inscrie in platforma de vaccinare chiar daca nu ii este regasita afectiunea in baza de date a Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, a anuntat Coordonarul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghita. Astfel ca, in momentul cand merge la centrul de imunizare sa aiba asupra sa un document care sa ii confirme problema de care sufera. continuă pe Adevărul

Solutia pentru bolnavii cronici care s-au tratat exclusiv la privat. Medicii de familie ii pot inscrie in platforma de vaccinarea anti-COVID, in baza documentelor care atesta afectiunea (VIDEO)

Bolnavii cronici care nu au fost tratati in sistemul public de sanatate din Romania, intampina probleme la programarea pentru vaccinarea anti-COVID. Acestia nu sunt vazut de sistem, nefiind prezenti in.

Bolnavii cronici care s-au tratat exclusiv la privat nu se pot programa la vaccinarea anti-COVID. Ei nu figureaza in sistem si nu sunt recunoscuti ca persoane ce sufera de anumite afectiuni (VIDEO)

Bolnavii cronici care s-au tratat la privat nu se pot inscrie pentru vaccinarea impotriva COVID-19. CNAS a explicat ca acest lucru se intampla pentru ca, in acest moment apar in sistem doar cei care au facut de.

UPDATE STS: Pacientii cu boli cronice vor putea fi programati pentru vaccinare de catre orice medic care ii are in grija, nu doar de catre cel de familie Ce se intampla cu cei care vor sa se programeze singuri si nu sunt gasiti in registrul cu boli cron

Pacientii cu afectiuni cronice vor putea fi inscrisi in platforma de programari pentru vaccinarea impotriva COVID-19 si de catre medicii specialist, nu doar de catre medicii de familie, a anuntat duminica Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS). Aceasta, in conditiile in care cele mai multe probleme de la debutul celei de a doua etape a campaniei de vaccinare, vineri, au fost legate de programarea pacientilor cu boli cronice. Coordonarul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghita, a anuntat, la randul sau, ca autoritatile analizeaza posibilitatea ca un bolnav cronic sub 65 de ani sa se poata inscrie singur sau prin call center in platforma de vaccinare chiar daca nu se regaseste in baza de date a Casei de Asigurari de Sanatate, iar in cand merge la centrul de vaccinare sa duca un document care sa confirme afectiunea de care sufera.

Bolnavii cronici care nu beneficiaza de vaccinarea anti-covid. Cum s-a ajuns la aceasta situatie

Unii medici de familie au semnalat faptul ca nu pot sa inregistreze bolnavi cronici intrucat sistemul nu-i recunoaste cu toate ca au acte in baza carora medicii de familie ii au in evidenta drept bolnavi cronici. Bolnavii cronici care nu beneficiaza de vaccinarea anti-covid in replica, CNAS a spus ca se cauta o solutie: Asta .

Peste 200.000 de romani s-au programat pentru vaccinare in ultimele doua zile

Peste 200. 000 de romani s-au programat pentru vaccinare in ultimele doua zile, de vineri pana dumini.

Vlad Voiculescu: Tocmai mi-am programat parintii pentru vaccinare. Platforma a functionat bine si e intuitiva

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu scrie pe pagina sa de Facebook ca platforma pentru vaccinare functioneaza bine si ca el tocmai si-a programat parintii. Ministrul recunoaste ca au fost erori si vor mai fi, dar asigura ca acestea se vor remedia. Acesta atrage atentia ca nu sunt doze de vaccin la discretie si ca persoanele in varsta au prioritate.

De ce probleme s-au lovit bolnavii cronici care au vrut sa se programeze la vaccinare? Surpriza, nu existi in platforma, nu exista rubrica pentru tine. Minunata platforma te anunta ca esti tanar si vioi si ne vedem in etapa 3

Multi pacienti cu boli cronice care au incercat sa se programeze pentru vaccinarea impotriva COVID-19 in prima zi in care s-a dat drumul la inscrierile pentru etapa a doua nu au reusit sa faca acest lucru, fie din cauza blocarii platformei, fie din cauza ca, desi sufera de ani de zile de o boala cronica, platforma nu le-a permis sa se inscrie in etapa a doua a campaniei de vaccinare, a explicat pentru HotNews. ro Rozalina Lapadatu, presedintele Asociatiei Pacientilor cu Afectiuni Autoimune si vicepresedintele Aliantei Pacientilor Cronici din Romania.

Bolnavii cronici care s-au tratat la privat nu se pot inscrie pentru vaccinarea impotriva COVID-19. Explicatia CNAS

Mai multi medici de familie au reclamat faptul ca nu pot inregistra bolnavi cronici pentru vaccinarea anti-COVID, desi acestia sunt la evidenta medicilor cu astfel de afectiuni. CNAS a explicat pentru Libertatea. ro ca asta se intampla pentru ca, in sistem, in acest moment nu se vad decat cazurile care s-au tratat cu decontari de la Casa, la spitalele publice.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si-a programat parintii pentru vaccinare: Mai e mult de munca cu platforma, am evaluat partial gresit

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a recunoscut ca a evaluat partial gresit platforma pentru inscriere la vaccinare. Mai este mult de munca, a spus ministrul, dupa ce numerosi oameni au asteptat ore sau nu s-au putut inscrie.

Perioada pentru care se pot face programari pentru vaccinare ar putea fi extinsa cu inca 20 de zile

Perioada pentru care pot fi facute programari in cea de a doua etapa a campaniei de vaccinare ar putea fi extinsa pentru inca 20 de zile, astfel incat pe masura ce se vor elibera locuri sistemul sa le repartizeze celor inscrisi pe platforma, a declarat duminica medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )