Libnet.ro
UNICEF

19:15

BOMBA la ALEGERILE din 2020! Celebra prezentatoare Pro TV candideaza la PRIMARIE. O votezi?

B1 B1,
BOMBA la ALEGERILE din 2020! Celebra prezentatoare Pro TV candideaza la PRIMARIE. O votezi?

Una dintre cele mai iubite vedete ale postului Pro TV, Elena Lasconi, doreste sa candideze, in 2020, la Primaria Campulung. continuă pe B1

Ce diagnostic a primit Irina Rimes din partea medicilor. Vedeta PRO TV a oferit primele detalii

Irina Rimes a socat pe toata lumea, dupa ce in prag de an nou se afla pe masa de operatie. Anuntul a fost facut de artistul Horia Brenciu, pe pagina sa de Facebook. Motivul pentru care artista s-a aflat in stare grava la spital este faptul ca i s-a facut rau in timpul unui concert.

Gata, METEOROLOGII au facut anuntul: Cum va fi VREMEA in primele doua saptamani din 2020

Temperaturile indicate de termometre se vor situa in jurul celor specifice pentru aceasta perioada a anului, iar precipitatiile vor fi scazute la inceputul anului 2020, potrivit prognozei meteo pentru urmatoarele.

Calendarul principalelor evenimente sportive din 2020

Anul 2020 va fi unul bogat in ceea ce priveste evenimentele sportive. Va avea loc editia cu numarul 32 a Jocurilor Olimpice de vara, la Tokyo, in perioada 24 iulie - 9 august. Un alt mare eveniment in 2020 va fi Campionatul European de fotbal 12 iunie - 12 iulie), la care Arena Nationala din Bucuresti va gazdui patru partide.

Faze tari: Uitati de Olanda. Cum se va numi Tara Lalelelor incepand din 2020; Suveniruri de la Cernobil: inghetata radioactiva si borcane cu aer contaminat

Ghetarii din Noua Zeelanda au capatat o nuanta maronie din cauza incendiilor din Australia. Fumul degajat de incendiile de vegetatie din Australia a ajuns. Extraterestri sau arta moderna? NASA a publicat la rubrica fotografia zilei imaginea, surprinsa dintr-un satelit propriu,,,.

Cum s-au distrat turistii in prima zi din 2020

Turistii s-au distrat de minune in prima zi din an, in pensiunile din Fundu Moldovei, judetul Suceava, iar lor li s-a alaturat si reporterul Gina Vacariu.

An decisiv pentru ordinea multilaterala a lumii: Cele mai importante summituri din 2020 si provocarile cu care se confrunta scena globala

Cum al doilea deceniu din acest mileniu este pe cale sa se incheie, cooperarea multilaterala efectiva pare sa fie intr-un moment de cumpana, scrie Council of Councils, care a prezentat principalele sase.

Bomba METEO a inceputului de an: ADEVARUL despre cum va fi VREMEA in primele doua saptamani din 2020

Temperaturile indicate de termometre se vor situa in jurul celor specifice pentru aceasta perioada a anului, iar precipitatiile vor fi scazute la inceputul anului 2020, potrivit prognozei meteo pentru urmatoarele.

Sharapova incearca sa se regaseasca. Fostul lider mondial, astazi in afara Top 100, si-a anuntat primul turneu din 2020

Maria Sharapova si-a anuntat, la finele acestui an, prezenta la primul sau turneu din 2020, unde va putea participa gratie unui wild-card primit de la organizatori.

Republica Moldova, absenta din strategia de extindere a UE. Parlamentul European a prezentat principalele subiecte de pe agenda din 2020

Republica Moldova este absenta din strategia de extindere a UE, dupa cum o arata documentul consultat de deschide. md, in care Parlamentul European PE) isi prezinta subiectele de pe agenda din anul.

Simona Halep a plecat in Australia pentru primele turnee din 2020

Vacanta a luat sfarsit pentru Simona Halep, jucatoare care a pornit la drum chiar de Anul Nou.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )