Libnet.ro
UNICEF

05:45

E bomba anului: Ce au decis in urma cu putin timp Gabriela Cristea si Marcel Toader!

B1 B1,
E bomba anului: Ce au decis in urma cu putin timp Gabriela Cristea si Marcel Toader!

Desi au divortat de cinci ani,Marcel Toader si penultima sa sotie, Gabriela Cristea, inca au multe si acidede impartit. Ea il acuza ca i-a tocat in jur de 400. 000 de euro, in timpul. continuă pe B1

SCANDAL fara sfarsit! Marcel Toader o da in JUDECATA pe Gabriela Cristea si lanseaza ACUZATII GRAVE: Poate ca ea nu isi mai aminteste ca...

Marcel Toader si Gabriela Cristea n-au ingropat securea razboiului, desi s-au separat acum cinci ani. Ea il acuza ca i-a tocat in jur de 400. 000 de euro, in timpul casniciei, iar el ii cere sa-i inapoieze au.

Cum a aparut Gabriela Cristea la petrecerea surpriza! Fanii au ramas uluiti: Ce mult te-ai schimbat... (FOTO)

La petrecere inainte de intrarea in vacanta a vedetelor trustului Intact,Gabriela Cristea a surprins placut cu aparitia sa. Prezentatoarea show-ului matrimonial Te iubesc de nu te vezi, de la.

Veste soc pentru Gabriela Cristea: Pierde aproape jumatate de MILION de euro! Marcel Toader e direct implicat...

Desi erau divortati de cinci ani, pe Marcel Toader si Gabriela Cristea ii mai legau un proces cu acuzatii extrem de grave. 400 mii euro incerca prezentatoarea sa recupereze de la fostul sot, bani care ar fi.

Ziua incepe cu o TRAGEDIE: A fost descoperita MOARTA, in urma cu putin timp!

Fata tocmai absolvise Liceul de Arte Corneliu Baba din Bistrita, iar peste cateva zile urma sa afle daca a fost acceptata la Facultatea de Arte din Bistrita. Luci Buzila, nascuta in Poiana Stampei, a.

Cutremurator: Marturisirile facute de Ilie Micolov cu putin timp inainte de A MURI!

Ilie Micolov 69 ani) s-a stins din viata sambata, la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt, unde fusese internat la Terapie intensiva. Cu putin timp inainte de tragicul eveniment, el ii povestise Ad.

DECIZIA a fost luata: Anunt iN PREMIERA facut de Gabriela Cristea si ! Este pentru PRIMA DATA...

Fetita Gabrielei Cristea a bifat prima vacanta la bunicii paterni! Daca in primele aproape zece luni de viata micuta Victoria a fost vizitata la Bucuresti de parintii tatalui ei, , de curand, ea.

TRAGEDIE in lumea filmului! Din pacate este vorba despre marele ALAIN DELON! Medicii au dat vestea TRISTA in urma cu putin timp

Legendarul actor francez Alain Delon 82 de ani) este foarte bolnav. Din pacate medicii nu il pot opera la sold, in ciuda afectiunilor gravedin cauza unei infectiiprovenitede la implanturile.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )