Libnet.ro
UNICEF

14:00

O bomba artizanala a fost descoperita in apropierea locuintei miliardarului George Soros

B1 B1,
O bomba artizanala a fost descoperita in apropierea locuintei miliardarului George Soros

Panica la resedinta din New York a cunoscutului miliardar George Soros. Un dispozitiv exploziv a fost gasit in cutia postala a omului de afaceri. Descoperirea a fost facuta de catre un angajat al acestuia care. continuă pe B1

Alerta la New York. Politia a gasit o bomba in apropierea casei lui George Soros

Un dispozitiv explozibil a fost gasit luni intr-o cutie postala in apropierea casei din New York a miliardarului american de origine ungara George Soros, care a devenit o tinta a criticilor militantilor de.

Un dispozitiv explozibil, descoperit la locuinta miliardarului George Soros

Un dispozitiv explozibil a fost gasit luni intr-o cutie postala in apropierea casei din New York a miliardarului american de origine ungara George Soros , care a devenit o tinta a criticilor militantilor de dreapta in Statele Unite si in Europa de.

Un dispozitiv exploziv descoperit in apropierea casei lui George Soros din New York

Un dispozitiv exploziv a fost descoperit pe 22 octombrie intr-o cutie postala din apropierea casei miliardarului George Soros, aflat in Westchester County, New York, au anuntat autoritatile locale.

VIDEO 21 de ani dupa gratii dupa ce si-a torturat si ucis iubita, apoi a ingropat-o in padure. Cum a fost descoperita crima oribila

In urma cu o jumatate de an, o tanara, Claudia Roxana Mardasanu, de 19 ani, era torturata si ucisa de iubitul gelos, cu 18 lovituri de cutit, chiar in seara in care i-a reclamat comportamentul agresiv la Politie. Crima avea sa fie descoperita accidental la o luna de la comiterea ei. Dupa alte sase luni, criminalul si-a primit pedeapsa - 21 de ani va sta Cristian Iacob, de 19 ani, din Ramnicu Valcea, dupa gratii.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )