Libnet.ro
UNICEF

11:00

BOMBA BOMBELOR in showbiz: Cine este NORA Mihaelei Radulescu. Fiul ei, Ayan (15 ani) are deja o iubita majora... (FOTO)

B1 B1,
BOMBA BOMBELOR in showbiz: Cine este NORA Mihaelei Radulescu. Fiul ei, Ayan (15 ani) are deja o iubita majora... (FOTO)

Mihaela Radulescu e la un pas de a fi soacra. Vedeta tv a dezvaluit ca fiul ei, Ayan , a ajuns deja la varsta la care ii aduce fete acasa, pe care le prezinta drept iubitele lui. De ceva vreme, baiatul are o. continuă pe B1

Cine este fostul sot al Maiei Morgenstern si care e relatia dintre cei doi acum. Au avut o casnicie timp de 16 ani

Maia Morgenstern, in viata, ca pe scena. Artista a cunoscut dragostea si a trait-o de cel putin trei ori, dar fiind ca are trei copii cu trei barbati. Cu unul dintre ei a ajuns sa joace astazi, in serialul Sacrificiul. Cine este acesta si care e relatia dintre cei doi acum? Cine este fostul sot .

Cine este Adrian Brancoveanu, iubitul Andreei Marin. Lumea stie despre el doar ca este consul in Libia

Andreea Marin traieste, din 2017, o poveste de dragoste discreta alaturi de Adrian Brancoveanu. Cine este acesta? Lumea stie despre el doar ca este consul in Libia. Cine este Adrian Brancoveanu, iubitul Andreei Marin Andreea Marin a fost casatorita cu Stefan Banica sapte ani si au divortat la inceputul anului 2013. Dupa separare, fosta prezentatoare .

Multi au crezut ca Irina Loghin e mama lui Fuego. Cine este de fapt cea care i-a dat viata lui Paul Surugiu FOTO

Multi au crezut ca Irina Loghin e mama lui Fuego, dupa ce artistul a aparut de-a lungul timpului de mai multe ori alaturi de interpreta de muzica populara in diferite emisiuni televizate. in realitate, legatura dintre cei doi este doar una profesionala, desi sunt foarte apropiati. Multi au crezut ca Irina Loghin e mama lui .

Cine este si cum arata primul sot al lui Teo Trandafir, barbatul caruia ii poarta numele. De ce au divortat

Fanii cunoscutei Teo Trandafir stiu deja ca povestile de amor nu deruleaza precum aceasta si-ar dori. Nu e ca si cum ghinionul ar urmari-odar nici nu se poate lauda cu reusite excelente in ceea ce priveste iubirea. Primul sot al moderatoarei Teo Show a iubit-o pret de sase ani, mai apoi cei doi au deci .

Gheorghe Dinca l-a sunat pe fiul sau din arest. Cine este Ionut si de ce l-a sunat criminalul tocmai pe el

Singurul copil al criminalului din Caracal care a fost renegat de toata familia a fost sunat de tatal sau din arest. Ionut Dinca nu tinea legatura cu parintele lui inca dinainte de a pleca in Italia, loc unde munceste de peste 17 ani. De ce nu avea o relatie buna cu el si ce l-a .

Cine este Taylor Townsend, adversara Simonei Halep din turul doi de la US Open - Punctul comun cu Nadal, vioara si marea slabiciune - deplasarea

Venita din calificari, Taylor Townsend 116 WTA) este una dintre clientele de seama ale Simonei: a pierdut categoric toate meciurile directe. Punctul comun cu Nadal: desi este dreptace, a ales sa loveasca mingea cu stanga, vazand in acest lucru un avantaj. A cantat doi ani de zile la vioara, iar idolul sau este Martina Navratilova. Halep vs Townsend din turul doi de la US Open va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro in jurul orei 21:30).

VIDEO US Open: Cine este Nicole Gibbs, adversara Simonei Halep din turul intai - Operatia de cancer la glandele salivare, calificarile si miscarea rapida de pe baseline

US Open-ul este turneul de Grand Slam unde rezultatele Simonei nu s-au legat neaparat in ultima perioada. La editia din acest an, Halep vine cu o mare incredere in propriile forte dupa ce s-a impus la Wimbledon), dar si cu o nesiguranta din punct de vedere fizic a avut unele probleme la Toronto). Adversara din turul I - Nicole Gibbs - a trecut recent printr-o operatie de cancer la glandele salivare, iar dupa ce a fost nevoita sa joace in calificari se va duela pe Louis Armstrong cu Simona. Meciul va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro ar putea incepe in jurul orei 20:30).

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )