Libnet.ro
UNICEF

00:07

BOMBA in cazul Caracal: Dinca a facut GESTUL EXTREM!

B1 B1,
BOMBA in cazul Caracal: Dinca a facut GESTUL EXTREM!

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, a facut o solicitare catre Parchetul General pentru a fi audiat din nou. Conform unor surse, acesta vrea sa isi retraga una dintre declaratii, transmite. continuă pe B1

SOC: Catalin Botezatu A facut GESTUL EXTREM! Nu a mai suportat durerea si...

Surpriza totala pentru fanii lui Catalin Botezatu. Designerul a luat o decizie importanta pentru sanatatea sa, dupa ce, in ultima perioada s-a confruntat cu probleme serioase.

Gheorghe Dinca ar putea fi eliberat in cateva saptamani. Vestile socante despre cazul Caracal

Vesti socante despre cazul Caracal! Gheorghe Dinca ar putea fi eliberat chiar in luna aceasta, din cauza lipsei de probe care sa ateste faptul ca el le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Ce detalii ofera avocatul familiei Melencu despre posibila eliberare a monstrului de la Caracal? Gheorghe Dinca ar putea fi eliberat luna .

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca a declarat ca nu a ucis-o pe Luiza. Criminalul vrea sa isi schimbe declaratia

Rasturnare de situatie in cazul Caracal: Gheorghe Dinca isi retrage declaratia initiala si spune acum ca nu a ucis-o pe Luiza Melencu. Dinca a cerut sa fie audiat din nou de procurori, pentru a isi schimba declaratia.

Cazul Caracal. Medicul legist a recunoscut abia acum ca a gresit. Ce se afla in butoiul din curtea lui Dinca

Au fost facute afirmatii foarte grave in cazul Caracal. Avocata familiei Melencu sustine ca medicul legist care s-a ocupat de recoltarea si analizarea probelor ADN a gresit. Este vorba despre analiza din butoiul in care Gheorghe Dinca a sustinut ca le-a incinerat pe cele doua adolescente. Cazul Caracal. Medicul legist a recunoscut abia acum ca .

Drama Caracal: Cum le-a descris Gheorghe Dinca pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, a scris intr-un jurnal gasit de anchetatori in locuinta sa, ca isi doreste sa aprinda o lumanare pentru Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, adolescentele pe care sustine ca le-a ucis, desi nu regreta acest lucru.

Avocata Carmen Obarsanu, dezvaluiri despre cazul Caracal: Ce scrie de fapt in certificatul de deces al Alexandrei Macesanu

Avocata familiei Melencu, Carmen Obarsanu, a consultat timp de cateva zile dosarul Luizei Melencu de la sediul DIICOT. in timpul cercetarii sale, avocata a descoperit cateva documente cu nereguli majore, printre care si certificatul de deces al Alexandrei Macesanu, in care data presupusului deces este 26 iulie 2019, desi Dinca, presupusul sau criminal, era deja arestat la momentul acela.

Cazul Caracal s-ar putea repeta. Legea pentru localizarea persoanelor disparute intr-un timp scurt, amanata de sase luni

Ce au invatat autoritatile din tragedia de la Caracal? Este intrebarea care a macinat Romania in ultima jumatate de an. Din pacate, datele ne arata ca astfel de drama s-ar putea repeta in orice moment. Desi s-a incercat adoptarea unei legi care sa faciliteze localizarea persoanelor intr-un timp mai scurt, proiectul se plimba in continuare intre Ministerul de Interne si Parlament.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )