Libnet.ro
UNICEF

08:00

BOMBA in cazul MORTII lui Cornel Gales: NU el era la volan! Adevaratul criminal este...

B1 B1,
BOMBA in cazul MORTII lui Cornel Gales: NU el era la volan! Adevaratul criminal este...

Potrivit Romania TV, Cornel Gales nu se afla la volanul autoturismului implicat in accidentul din Spania, desi informatiile aparute in media precizau ca acesta conducea masina. continuă pe B1

Cum a murit Cornel Gales. O romanca din Spania a dezvaluit totul

Au aparut noi informatii in cazul mortii lui Cornel Gales. Presa din Spania a relatat cum s-a petrecut tragedia, iar detaliile sunt infioratoare. Apropiatii fostului impresar au avut lacrimi in ochi cand au.

Ipoteze noi. Cornel Gales nu se afla, de fapt, la volan. Masina, condusa de un barbat fara permis

Cornel Gales, vaduvul Ilenei Ciuculete a murit intr-un accident de masina in Spania. Sotul Ilenei Ciuculete, interpreta de muzica populara care a incetat din viata in anul 2017, a murit intr-un accident de masina in Spania. Nasa de cununie este cea care a marturisit intr-un comentariu pe Facebook ca a primit vestea trista. Moartea sa .

SOC: CUM A MURIT, de fapt, CORNEL GALES, sotul Ilenei Ciuculete?! ABIA ACUM s-a AFLAT ADEVARUL! Acesta este FILMUL TRAGEDIEI

Cornel Gales a murit intr-un mod cutremurator. Vestea mortii lui a socat toata tara. Sotul Ilenei Ciuculete si-a gasit sfarsitul in urma unui accident rutier, pe care l-a suferit in Spania, acolo unde.

Cornel Gales a murit! Sotul regretatei Ileana Ciuculete si-a pierdut viata intr-un accident rutier in Spania

Cornel Gales a murit! Vaduvul Ilenei Ciuculete si-a pierdut viata intr-un accident rutier, in Spania. Viviana, iubita lui Cornel Gales, a primit confirmarea mortii barbatului. Din pacate, acesta a.

Cornel Gales a murit intr-un accident rutier in Spania. Informatii despre vaduvul Ilenei Ciuculete

Nasa de cununie a lui Cornel Gales si a Ilenei Ciuculete a dat o veste cutremuratoare pe retelele de socializare. Vaduvul Ilenei Ciuculete a murit intr-un accident de masina in Spania. UPDATE Viviana, femeia care ii era sefa si iubita lui Cornel Gales, a confirmat pentru wowbiz. ro ca barbatul a murit: Din pacate, s-a .

Cornel Gales si-a prevestit moartea! Era langa mormantul Ilenei Ciuculete cand i-a spus nasei sale ceva cutremurator. Florile se usuca pentru ca eu aici...

Cornel Gales si-a prevestit moartea. Nasa acestuia, Doina Belu a povestit ca sotul Ilenei Ciuculetes-a pregatit din timppentru trecerea in nefiinta, nestiind ca totul se va intampla atat de.

Ce a postat ultima data Cornel Gales pe contul de Facebook. Fostul sot al Ilenei Ciuculete era trist si abatut

Cornel Gales s-a stins din viata si a lasat in urma lui numai durere in sufletele celor care l-au cunoscut. Fostul sot al Ilenei Ciuculete s-a stins din viata la 60 de ani, dupa ce masina la volanul careia.

Unde era Cornel Gales, cu trei ore de teribilul accident. Un prieten de-al sau a facut public totul: Odihneste-te in pace alaturi de zana ta! - FOTO

Un prieten de-ai lui Cornel Gales a publicat imagini facute cu trei ore inainte de moartea sotului Ilenei Ciuculete. Adio prieten drag!!! Cu 3 ore inainte de nenorocire am luat masa impreuna!! Odihneste in.

Suma uriasa pe care Viviana ar trebui sa o plateasca pentru repatrierea trupului lui Cornel Gales. Ce se intampla acum la morga

Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales ar putea sa nu poata fi adus acasa. Sotul regretatei cantarete Ileana Ciuculete ar putea sa fie inmomantat in Spania, loc in care s-a produs accidentul rutier in care si-a pierdut viata. Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales ar putea sa nu ajunga acasa Viviana, cea care l-a iubit, .

Doamne, ce TRAGEDIE! Adevarul despre moartea lui CORNEL GALES! Cu doar trei ore inainte de teribilul accident...

Cutremur monden in Romania! Cornel Gales, fostul sot al cantaretei Ileana Ciuculete, a murit, duminica de 1 decembrie, intr-un cumplit accident de masina. S-a aflat ca inainte sa moara Cornel Gales.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2843 seconds )