Libnet.ro
UNICEF

18:45

Bomba detonata la metroul din New York

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bomba detonata la metroul din New York

ACTUALIZARE 17:44 Autoritati: Explozia din Manhattan, o tentativa de atentat terorist Explozia care a avut loc astazi intr-un pasaj subteran la metrou, in cartierul Manhattan, la New York, soldata cu patru raniti, este o tentativa de atentat terorist, potrivit primarului orasului Bill de Blasio, iar guvernatorul a confirmat ca este vorba despre un dispozitiv rudimentar, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Bomba detonata la metroul din New York

O bomba improvizata intr-o teava, legata de un barbat, a fost detonata astazi la metroul din New York, in apropiere de Times Square, in cartierul Manhattan, ranindu-l pe suspect si o alta persoana, declara oficiali din cadrul politiei, relateaza The Associated Press.

Bomba detonata la metroul din New York

ACTUALIZARE 17:44 Autoritati: Explozia din Manhattan, o tentativa de atentat terorist Explozia care a avut loc astazi intr-un pasaj subteran la metrou, in cartierul Manhattan, la New York, soldata cu patru raniti, este o tentativa de atentat terorist, potrivit primarului orasului Bill de Blasio, iar guvernatorul a confirmat ca este vorba despre un dispozitiv rudimentar, potrivit AFP.

Momentul exploziei de la statia de autobuz din New York (VIDEO)

Un clip video realizat in momentul exploziei de la statia de autobuz din New York a aparut pe internet. in inregistrare se pot observa trecatorii care merg prin Port Authority atunci.

Explozii in New York. Politia este in stare de alerta

Politia din New York intervine dupa anuntul unei explozii de origine necunoscuta in Manhattan, anunta NYPD, pe Twitter. The NYPD is responding to reports of an explosion of unknown origin at 42nd Street.

New York: Politia intervine dupa anuntul unei explozii de origine necunoscuta in Manhattan

Politia new-york-eza intervine dupa anuntul unei explozii de origine necunoscuta in Manhattan, anunta NYPD, pe Twitter, potrivit Reuters.

New York: Politia intervine dupa anuntul unei explozii de origine necunoscuta in Manhattan / Cativa raniti, un suspect a fost arestat

Politia new-york-eza intervine dupa anuntul unei explozii de origine necunoscuta in Manhattan, anunta NYPD, pe Twitter, potrivit Reuters. Cateva persoane au fost ranite in explozie. Un suspect, care este ranit usor, a fost arestat.

WOW! Gianluca Mech a cheltuit 200.000 de dolari pentru a celebra la New York 40 de ani de Saturday Night Fever

Pe 13 Decembrie, Gianluca Mech va celebra la New York cei 40 de ani scursi de la premiera filmului Saturday Night Fever printr-o petrecere de exceptie organizata in acelasi loc unde s-au si filmat celebrele scene de dans ce au facut pelicula cunoscuta in intreaga lume.

Explozie in New York. Mai multe persoane sunt ranite

O explozie a avut loc luni dimineata la terminalul de autobuze Port Authority din cartierul Manhattan, New York, in apropiere de Times Square, provocand mai multi raniti.

UPDATE VIDEO Explozie in New York. Un suspect a fost arestat

O explozie a avut loc luni dimineata la terminalul de autobuze Port Authority din cartierul Manhattan, New York, in apropiere de Times Square, provocand interventia mai multor echipaje si perturbarea traficului.

Informatii noi despre autorul atentatului terorist din Manhattan. A marturisit ca si-a confenctionat dispozitivul explozibil singur

O explozie uriasa, care a creat panica in randul populatiei din New York, a avut loc luni dimineata intr-o statie de autobuz a Autoritatii Portuare din centrul Manhattanului. Autoritatile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )