Libnet.ro
UNICEF

11:46

BOMBA din showbiz a EXPLODAT: Andreea Marin a recunoscut TOT! Cand vine cel de-al doilea copil

B1 B1,
BOMBA din showbiz a EXPLODAT: Andreea Marin a recunoscut TOT! Cand vine cel de-al doilea copil

Andreea Marin a reactionat dupa zvonurile privind faptul ca ar fi insarcinata. Vedeta traieste de mai mult timp o frumoasa poveste de dragoste cu Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia, iar fanii ei. continuă pe B1

BOMBA uriasa! E vorba de Andreea Marin si iubitul tinerel: Ma asez pe o banca, privesc in jur si...

Andreea Marin a declarat ca poate sta ore in sir la o masa, fara sa se plictiseasca. insa este vorba doar despre un singur oras, respectiv Parisul. Andreea nici nu mai stie de cate ori a ajuns in capi.

Ce s-a intamplat intre ANDREEA MARIN si LAVINIA PARVA: Stefan Banica Jr. a fost doar SPECTATOR... (FOTO)

Andreea Marin n-a parut deloc afectata de faptul ca Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva vor avea un copil. Vedeta s-a bucurat din plin de sarbatori si chiar si-a tinut fanii la curent cu pregatirea.

Nu mai putea respira! ANUNTUL TRIST a fost facut: Da, din pacate e vorba de Zana Surprizelor, ANDREEA MARIN!

Am vreo 5-6 operatii, facute de nevoie, nu te joci cand e vorba de sanatate, a sustinut Andreea Marin intr-o emisiune televizata. Vedeta a povestit despre problemele de sanatate cu care se confrunta, dar a.

Andreea Marin, DECIZIE RADICALA! Schimbare TOTALA de look, dupa multi ani. Fanii au ramas SOCATI cand au vazut cum a ajuns sa arate Zana Suprizelor (FOTO)

Andreea Marin pare sa fi inceput anul in forta si a luat o decizie radicala. Zana Suprizelor si-a schimbat radical look-ul, dupa multi ani. Pana acum, prezentatoarea a ales sa poarte parul tuns bob si .

Andreea Marin, DECIZIE RADICALA! Schimbare TOTALA de look, dupa multi ani. Fanii au ramas SOCATI cand au vazut cum a ajuns sa arate Zana Surprizelor (FOTO)

Andreea Marin pare sa fi inceput anul in forta si a luat o decizie radicala. Zana Suprizelor si-a schimbat radical look-ul, dupa multi ani. Pana acum, prezentatoarea a ales sa poarte parul tuns bob si .

INCREDIBIL: Ce s-a intamplat cu inelul purtat pe deget de Zana Surprizelor, Andreea Marin...

Zana Surprizelor, Andreea Marin, isi surprinde intotdeauna fanii cu aparitiile sale pline de stil. De curand, insa, vedeta si-a facut aparitia purtand un inel impresionant, despre care a spus ca, in.

Andreea Marin, declaratii de pe PATUL DE SPITAL...Vedeta a fost CONECTATA LA APARATE (FOTO)

Andreea Marin, una dintre cele mai iubite vedete de la noi, a facut o postare care i-a panicat pe toti fanii ei! Fosta Zana a surprizelor a postat pe internet o imagine socanta, care a speriat fanii. Vedeta.

A murit: e in doliu! Nimeni din showbiz nu si-a mai putut stapani lacrimile...

A primit o veste cutremuratoare chiar in timpul emisiunii pe care o prezinta la televizor. Unul dintre concurentii Te iubesc de nu te vezi s-a stins din viata. Prezentatoarea si-a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )