Libnet.ro
UNICEF

27 Apr.

Bomba in dosarul Elenei Udrea la inalta Curte de Casatie si Justitie

Antena3 Antena3,
Bomba in dosarul Elenei Udrea la inalta Curte de Casatie si Justitie

Un complet format din cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus, luni, sesizarea Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) in procesul in care Elena Udrea solicita anularea. continuă pe Antena3

inalta Curte: 27 mai - ultimul termen in dosarul lui Toni Grebla / in prima instanta, fostul judecator CCR a fost achitat

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au stabilit, luni, ca pe 27 mai sa se desfasoare ultimul termen in dosarul in care secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, este judecat pentru trafic de influenta, efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, constituirea unui grup infractional organizat si fals in declaratii, informeaza Agerpres.

ASTAZI: ICCJ ar putea pronunta sentinta definitiva in dosarul lui Tariceanu

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, astazi, sentinta definitiva in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa.

Traian Basescu, aparitie surprinzatoare la Curtea Suprema: Acesta a fost citat intr-un dosar de pe vremea cand era primar (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat vineri dimineata la inalta Curte de Casatie si Justitie unde a fost citat intr-un dosar din perioada in care acesta era primar al Bucurestiului. Mai exact,.

Elena Udrea reactioneaza: Ceea ce am anticipat acum o luna, s-a intamplat azi!

Un complet format din cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus, luni, sesizarea Curtii de Justitie a Uniunii Europene in procesul in care Elena Udrea solicita anularea condamnarii.

inalta Curte ar putea da luni sentinta in dosarul lui Tariceanu. Procurorii au cerut rejudecarea procesului

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) sunt asteptati, luni, sa pronunte decizia definitiva in dosarul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care a fost achitat in prima instanta. La ultimul termen, procurorii au cerut rejudecarea procesului, transmite Mediafax.

Calin Popescu Tariceanu, achitat definitv in dosarul in care era acuzat de marturie mincinoasa

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a achitat definitiv, luni, pe presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in dosarul in care era acuzat de marturie mincinoasa.

ICCJ ar putea pronunta astazi sentinta definitiva in dosarul in care Tariceanu este acuzat de marturie mincinoasa; in prima instanta el a fost achitat

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa.

Asteptare tensionata pentru liderul ALDE. inalta Curte ar putea pronunta decizia in cazul lui Tariceanu: Rejudecare sau achitare definitiva?

Zi decisiva pentru Calin Popescu-Tariceanu. Dupa mai multe amanari, magistratii ar putea da astazi verdictul in dosarul retrocedarii fermei Baneasa, in care presedintele Senatului este acuzat de marturie.

Presedintele inaltei Curti de Casatie din Bulgaria: in prezent are loc o lupta apriga pentru subordonarea Justitiei / inalta Curte, aproape acaparata

Impartirea taberelor in sistemul judiciar a fost oficializata recent de presedintele inaltei Curti de Casatie din Bulgaria, Lozan Panov, care a intrat in razboi deschis cu procurorul general al Bulgariei, Sotir Tatarov, potrivit Duma, citata de Rador. in prezent are loc o lupta apriga pentru subordonarea justitiei, a spus Panov. Potrivit acestuia, exista inca judecatori care poarta roba cu onoare, dar la iCC procesul de acaparare este aproape terminat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 27 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )