Libnet.ro
UNICEF

21:15

BOMBA a explodat: Romanii vor primi mai putini bani la pensie! Vezi AICI daca esti si tu vizat

B1 B1,
BOMBA a explodat: Romanii vor primi mai putini bani la pensie! Vezi AICI daca esti si tu vizat

Presedintele Confederatiei Sindicale Cartel Alfa, Bogdan Hossu, atrage atentia ca nou Lege a pensiilor discrimineaza femeile. Vor primi si cu 30% mai putin decat barbatii, spune Hossu pentru. continuă pe B1

Anunt TERIBIL pentru femeile din Romania: incepand cu ce data vor primi mai putini bani la pensii

Proiectul noii Legi a pensiilor va discrimina femeile, care vor primi pensii mai mici chiar si cu 30% fata de barbati, daca statul nu le va acorda alte compensatii, a declarat presedintele Confederatiei.

Femeile vor primi pensii MAI MICI decat barbatii. Lider de sindicat: Noua LEGE discrimineaza mamele

Presedintele Confederatiei Sindicale Cartel Alfa, Bogdan Hossu, atrage atentia ca nou Lege a pensiilor discrimineaza femeile. Vor primi si cu 30% mai putin decat barbatii, spune Hossu pentru.

Lider de sindicat: Proiectul noii Legi a pensiilor va discrimina femeile, care vor primi pensii mai mici

Proiectul noii Legi a pensiilor va discrimina femeile, care vor primi pensii mai mici chiar si cu 30% fata de barbati, daca statul nu le va acorda alte compensatii, a declarat, joi, pentru Agerpres, presedintele.

Hossu, lider de sindicat: Noua Lege a pensiilor discrimineaza femeile, care vor primi si cu 30 % mai putin dect barbatii

Proiectul noii Legi a pensiilor va discrimina femeile, care vor primi pensii mai mici chiar si cu 30% fata de barbati, daca statul nu le va acorda alte compensatii, a declarat, joi, pentru Agerpres, presedintele Confederatiei Sindicale Cartel Alfa, Bogdan Hossu.

Sindicalist: Femeile vor primi pensii mult mai mici decat ale barbatilor dupa noua lege a pensiilor

Noua lege a pensiilor, care va fi supusa joi dezbaterii publice, va face mari diferente de venituri intre barbati si femei, acestea din urma putand primi lunar venituri cu pana la 30% mai mici decat cele ale barbatilor, sustine Bogdan Hossu, presedintele Cartel Alfa.

Protestul Diasporei a intrat in vizorul presei internationale: Romanii vor cere demisia Guvernului si alegeri anticipate

Presa internationala scrie despre protestul romanilor din Diaspora, care va avea loc vineri, in Piata Victoriei din Bucuresti. Romanii din diaspora se intorc acasa inainte de de protestul anti-guvernamental, titreaza Associated Press,.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )