Libnet.ro
UNICEF

08:00

Bomba: Laura Codruta Kovesi, pusa sub acuzare

Antena3 Antena3,
Bomba: Laura Codruta Kovesi, pusa sub acuzare

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi a anuntat, miercuri searp, ca a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Procurorul sustine ca are. continuă pe Antena3

Bomba serii: Kovesi, pusa sub acuzare

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi a anuntat, miercuri searp, ca a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Procurorul sustine ca are.

Laura Codruta Kovesi, vizata in 18 dosare penale la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie anuntain mod oficial ca fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi este vizata in 18 dosare penale. Referitor la persoana care face.

Procuror: Laura Codruta Kovesi, subiect in 18 dosare penale aflate pe rolul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie

Fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, este vizata in 18 dosare penale ce sunt inregistrate pe rolul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, a transmis, luni, procurorul sef sectie Gheorghe.

Olguta o ironizeaza pe Kovesi, punand virgula intre subiect si predicat: Ca sa lucram cu materialul clientului, niste penaaaaali, vor sa conduca tara! Bine, in speta de fata, chiar Europa! (FOTO)

Lia Olguta Vasilescu pare destul de incantata de vestea ca Laura Codruta Kovesi a fost pusa sub urmarire penala Detalii AICI). Social-democrata a dat de inteles ca fosta sefa DNA are parte acum de.

Ciolos si USR, sustinere fara limita pentru Laura Codruta Kovesi

Fostul premier Dacian Ciolos anunta ca isi asuma fara niciun fel de rezerve sustinerea totala a Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European si va face tot ce ii sta in.

Laura Codruta Kovesi, anchetata in 18 dosare. Audiere-bomba

Nu mai putin de 18 dosare exista la .

Kovesi, citata ca suspect intr-un dosar in care e acuzata de abuz in serviciu si luare de mita: Primesc citatie sa fiu audiata exact cand trebuia sa fiu la Bruxelles. O coincidenta... Nu voi inceta! Coruptia poate fi invinsa

Laura Codruta Kovesi a declarat ca a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie si are calitatea de suspect intr-un dosar in care acuzatiile sunt de abuz in serviciu, luare de mita.

Adrian Ursu, despre punerea sub acuzare a lui Kovesi: Mi se pare incununarea perfecta a unei cariere gretoase

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi a anuntat, miercuri seara, ca a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Citeste si: Bomba serii: Kovesi,.

Lia Olguta Vasilescu, mesaj dur dupa punerea sub acuzare a lui Kovesi

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi a anuntat, miercuri seara, ca a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Citeste si: Bomba serii: Kovesi,.

Tariceanu, despre candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European: Nu prea merge chestia asta...

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca nu il bucura candidatura Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European, dat fiind ca in Romania aceasta a facut abuzuri, excese, incalcari ale Constitutiei s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )