Libnet.ro
UNICEF

10:15

BOMBA in lumea manelelor! Florin Salam a dat o noua lovitura: Fanii sunt in stare de SOC!

B1 B1,
BOMBA in lumea manelelor! Florin Salam a dat o noua lovitura: Fanii sunt in stare de SOC!

Informatii bomba despre Florin Salam. Dupa ce dusmanii au incercat sa-l distruga cu o fotografie deocheata, iar apoi a starnit un razboi intre clanuri, cantaretul a dat o lovitura incredibila, scrie. continuă pe B1

MACEL in lumea manelelor! Florin Salam, la un pas de MOARTE: Sa dispara indienii

Manelistul Florin Salam a fost amenintat cu moartea, dupa ce a cantat o melodie compusa de el, la o petrecere a unor interlopi din Iasi. Zeci de mesaje au aparut pe facebook, la mai bine de doua saptamani.

BOMBA in lumea manelelor! Regele FLORIN SALAM e disperat! INTERLOPII i-au venit de hac! Din pacate...

O melodie intitulata Sa dispara indienii, cantata de manelistul Florin Salam a starnit revolta in randul unor familii de romi din Iasi Considerandu-se jignit de versurile compuse pe loc de Florin.

Lumea manelelor ZGUDUITA de un nou Vagabond! Dani Mocanu intervine in SCANDALUL momentului! (VIDEO)

Lumea manelelor din Romania este greu incercata in aceste zile, iar Dani Mocanu intervine in scandalul momentului. Dupa ce Florin Salam a ajuns sa declanseze adevarate lupte intre clanurile din Iasi, el.

VIDEO Cum a scapat Florin Salam de razbunarea interlopilor romi dupa ce a cantat Sa dispara indienii: S-a jurat pe familia lui ca ne iubeste in continuare

Manelistul Florin Salam a starnit revolta unei familii de romi din Iasi dupa ce a compus o melodie intitulata Sa dispara indienii. Fiind dedicat clanului Corduneanu, cantecul a condus inclusiv la o serie de amenintari publice intre interlopi, totul culminand cu o tentativa de incendiere a unei vile, dar si cu dosare penale pentru amenintare. Manelistul Salam a scapat de furia interlopilor dupa ce si-a cerut scuze.

O noua LOVITURA pentru Cristian Boureanu: Ce umilinta a suferit in instanta fostul politician(VIDEO)

Cristian Boureanu primeste o noua lovitura in instanta. Fostul deputat nu a reusit sa castige nici de aceasta data in fata politistului care l-a lasat fara dinti in urma cu un an. in ciuda apelului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )