Libnet.ro
UNICEF

18:15

E BOMBA MOMENTULUI: Liviu Dragnea, COLEG cu Gheorghe Dinca! Nimeni nu se astepta la asta

B1 B1,
E BOMBA MOMENTULUI: Liviu Dragnea, COLEG cu Gheorghe Dinca! Nimeni nu se astepta la asta

Gheorghe Dinca va fi mutat din Arestul Central al Politiei Capitalei! El urmeaza sa ajunga la penitenciarul Jilava, acolo unde este inchis si Liviu Dragnea, scrie Cancan. continuă pe B1

Exploziv: Gheorghe Dinca avea legaturi cu doua retele de trafic de carne vie

Avocatul familiei Macesanu afirma ca Gheorghe Dinca ar avea legaturi cu doua retele de trafic de carne vie. Unchiul Alexandrei a angajat o echipa de investigatori privati care au stabilit clar ca Dinca nu.

Gheorghe Dinca, la un pas sa cedeze. Noua cerere facuta de criminal e chiar mai bizara decat prima!

Gheorghe Dinca si-a schimbat din nou comportamentul in inchisoare. Criminalul din Caraca refuza, mai nou, sa-si vada propria familie. Nu e prima oara cand Dinca are o cerere ciudata - cu ceva timp in.

Legaturi periculoase Gheorghe Dinca - Johannes Visscher

Exista mai multe asemanari intre criminalul de la Caracal Gheorghe Dinca si pedofilul criminal olandez Johannes Visscher. Sunt mai multe asemanari, avand in vedere si reactia autoritatilor, modul de.

Irina Tanase, prima zi de nastere fara Liviu Dragnea. Ce mesaj emotionant a transmis

Este pentru prima oara cand Liviu Dragnea si Irina Tanase nu sunt impreuna de ziua blondinei. Daca anul trecut petrecerea era in toi, iar invitatii incingeau ringul de dans la un restaurant de lux din Capitala, acum nici ca se pune a vorba de distractie si opulenta. Ce mesaj a scris Irina pe o retea .

Liviu Dragnea E ISTORIE! Felix Stroe: Este portretul presedintelui. La Biserica Ortodoxa este Iisus Hristos, la noi, la PSD, Congresul a ales-o pe Viorica Dancila

Liviu Dragnea e o amintire. La filiala Constanta, tabloul fostului lider a fost inlocuit cu cel al Vioricai Dancila, pe care Felix Stroe o compara cu Iisus Hristos.

Tabloul lui Liviu Dragnea, inlocuit in sediul PSD Constanta cu cel al Vioricai Dancila: La Biserica Ortodoxa este Iisus Hristos, la noi, la PSD, Congresul a ales-o pe Viorica Dancila

La exact patru luni de la incarcerarea lui Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, PSD Constanta i-a inlocuit tabloul care trona pe unul din peretii sediului cu unul al Vioricai Dancila. Liderul filialei, Felix Stroe, spune ca, asa cum in biserici sunt puse icoane, este cultura institutionala ca in sediul unui partid sa fie portretul presedintelui: La Biserica Ortodoxa este Iisus Hristos, la budisti e Buddha . La noi, la PSD, Congresul a ales-o pe Viorica Dancila.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )