Libnet.ro
UNICEF

10:45

BOMBA MONDENA! Cristi Borcea, prins in fapt dupa IESIREA DIN iNCHISOARE! Valentina Pelinel, in LACRIMI (IMAGINI DE INFARCT)

B1 B1,
BOMBA MONDENA! Cristi Borcea, prins in fapt dupa IESIREA DIN iNCHISOARE! Valentina Pelinel, in LACRIMI (IMAGINI DE INFARCT)

Cristi Borcea a luat o decizie care a surprins acum lumea mondena! PANICA LA PALAT! PRINTUL CHARLES iN STARE GRAVA! IMAGINI GREU DE PRIVIT! A AFLAT ULTIMELE CUVINTE ALE PRINTESEI DIANA De cand se afla din. continuă pe B1

BOMBA MONDENA: Mihaela Borcea, mai iNDRAGOSTITA ca niciodata! Mesajul ULUITOR transmis la mai bine de sapte ani de la DIVORTUL de fostul actionar dinamovist

Fosta doamna Borcea s-a schimbat cu mult, in anii care au trecut de la momentul in care ea si fostul actionar de la Dinamo au semnat actele de divort. La sapte ani de atunci, Mihaela pare sa se fi transformat.

Cristi Borcea, prima aparitie mondena de la eliberare. A fost cu Valentina Pelinel la un mare eveniment

Dupa ce a fost eliberat recent din inchisoare, Cristi Borcea, in varsta de 49 de ani, si-a reluat activitatile, fiind prezent la evenimente mondene.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea, prima aparitie publica dupa ce fostul actionar de la Dinamo a fost eliberat. Cum a ajuns el dupa 9 luni de inchisoare

Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au reunit! Dupa ce fostul actionar Dinamo a petrecut noua luni in sparele gratiilor, departe de cele doua fetite care urmau sa vina pe lume, acum se bucura de clipele de libertate. Cum si-au facut aparitia cei doi soti la un eveniment extrem de special pentru gazdele lor? Pelinel si .

Mihaela, total schimbata la 7 ani de la divortul de Cristi Borcea. Este mai indragostita ca niciodata. Foto

Fosta doamna Borcea s-a schimbat cu mult, in anii care au trecut de la momentul in care ea si fostul actionar de la Dinamo au semnat actele de divort. Mihaela pare sa se fi transformat intr-atat si datorita relatiei sale cu Sorin Carp, aceasta fiind si mai indragostita ca niciodata. Din ultimele aparitii, dar si .

Lovitura pentru CRISTI BORCEA! A aflat tot despre iubitul sotiei! O tinea noaptea de mana cand...

Iubitul Mihaelei Borcea si-a aniversat ziua de nastere, motiv pentru care actuala partenera i-a transmis un mesaj emotionant.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Noi rezultate dupa iesirea de la urne

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale, arata datele unui exit-poll realizat de IRES la iesirea de la urne.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )