Libnet.ro
UNICEF

11:31

BOMBA mondena a explodat: Adevarul despre relatia dintre Maria Constantin si Catalin Cazacu de la Exatlon...

B1 B1,
BOMBA mondena a explodat: Adevarul despre relatia dintre Maria Constantin si Catalin Cazacu de la Exatlon...

Maria Constantin a precizat, dupa ce a fost surprinsa ca petrecea impreuna cu Catalin Cazacu, ca relatia dintre ea si acesta este doar una de prietenie. Este bun prieten cu o prietena de-ale mele. L-am. continuă pe B1

Adevarul despre despartirea dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav: Nici nu se mai bagau in seama

Bianca Dragusanu si Victor Slav nu mai formeaza un cuplu, iar relatia lor, indiviata de multi din showbizul romanesc, a ajuns la sfarsit. Citeste continuarea pe.

Pana la urma TOTUL a iesit la iveala: ADEVARUL despre VIOLENTELE dintre Stefan Banica Jr. si Andreea Marin...

Stefan Banica Jr. a declarat ca a fost extrem de afectat atunci cand, in unele articole de presa, a fost acuzat ca a fost violent in relatia pe care a avut-o cu fosta prezentatoare Cristina.

E SCANDALUL MOMENTULUI! ADEVARUL despre despartirea dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit! Informatiile par a fi confirmate de faptul ca blonda si-a sters de pe conturile sale toate pozele cu tatal copilului ei. Mai mult, ea a fost la mare insotita.

Bomba mondena a explodat: Este vorba de Stefan Banica jr! S-a ridicat de pe scaun si ne-a spus ca s-a insurat!

Stefan Banica jr si Lavinia Parva formeaza un cuplu de mai multi ani, iar, potrivit declaratiilor artistei, reusesc sa treaca destul de usor peste momentele tensionate care apar intre ei. Sa.

Fiica lui Brigitte Macron a vorbit pentru prima data despre idila mamei sale cu Emmanuel Macron si a dezvaluit cum a aflat despre relatia lor cand avea 9 ani

Tiphaine Auziere 34 de ani), cea mai mica fiica a lui Brigitte Macron 65 de ani), a vorbit pentru prima data public despre idila mamei sale cu presedintele francez Emmanuel Macron.

De-a viata ascunselea. Ileana Sipoteanu, dezvaluire despre relatia cu Dumitru Lupu: M-am simtit vinovata

Ileana Sipoteanu a vorbit la Antena 3 despre regretele pe care le-a avut cu privire la relatia cu Dumitru Lupu. Am fost pretentioasa. Am avut discutii in contrdictoriu de multe ori. imi pare rau ca i-am.

ADEVARUL despre IUBITUL SECRET din viata Andreei Esca: E o vedeta de top care a tinut totul SUB TACERE pana acum...

Andreea Esca a povestit ca marea ei iubire din adolescenta a fost un coleg din liceu, fiul unui celebru actor de la noi. Ea a sustinut ca a fost atrasa de baiat pentru ca dansa foarte bine si era unul dintre.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )