Libnet.ro
UNICEF

15:45

Bomba mondena a explodat: Da, e vorba de Stefan Banica Jr. si Nadia Comaneci!

B1 B1,
Bomba mondena a explodat: Da, e vorba de Stefan Banica Jr. si Nadia Comaneci!

Stefan Banica Jr. a avut multe relatii, dintre care catevacare s-au terminat cu o casatorie. Toate dintre acestea au fost esuate. Aceasta viata amoroasa tumultuoasa l-a determinat pe prezentatorul. continuă pe B1

Bomba anului! Stefan Banica Jr a castigat procesul: Ce trebuie sa faca acum fosta...

Stefan Banica Jr. a castigat procesul intentat de mama fiului sau, Camelia Constantinescu, prin care cerea cresterea pensiei alimentare. in 2016, aceasta a cerut in instanta marirea sumei pensiei.

Ce pensie primeste de la Stat gimnasta Nadia Comaneci!

S-a aflat suma de bani pe care Nadia Comaneci o primeste lunar drept pensie de la Statul Roman, in semn de recunostinta a performantelor sale exceptionale. Aceasta este in jur de 2800 Euro.

Ce pensie are Nadia Comaneci la 56 de ani

In varsta de 56 de ani, Nadia Comaneci are o pensie speciala din partea statului roman pentru rezultatele deosebite obtinute la gimnastica echivalenta cu suma de 13. 149 lei, relateazaKanal D. Desi a.

Panica in showbiz! Lavinia Parva, anunt soc: Stefan Banica Jr. este...

Lavinia Parva a dezmintit zvonurile potrivit caroraea si sotul ei, Stefan Banica Jr. s-ar fi despartit. Fiind sunata in repetate randuri de apropiati, dar si de presa, care o intrebau daca.

Rasturnare de situatie... A avut loc casatoria secreta a lui Stefan Banica Jr.: Cine a mai fost la nunta...

Dezvaluiri despre relatiile si mariajele artistului Stefan Banica Jr. au fost facute de Cristi Brancu intr-o inregistrare realizata pe vlog-ul sau. Am stat si m-am gandit cum si-a schimbat.

Bomba mondena a explodat: Mihai Bendeac si-a declarat oficial dragostea... Da, este vorba chiar despre...

Mihai Bendeac a avut motiv de sarbatoare in familie. El facut o declaratie emotionanta pentru parintii lui, care au implinit 37 de ani de casnicie. De asemenea, actorul ii indeamna pe toti fanii lui sa le.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )