Libnet.ro
UNICEF

05:30

BOMBA mondena! LAVINIA PARVA a ramas singura! STEFAN BANICA Jr, in stare de soc! E lovitura momentului (FOTO)

B1 B1,
BOMBA mondena! LAVINIA PARVA a ramas singura! STEFAN BANICA Jr, in stare de soc! E lovitura momentului (FOTO)

Celebra cantareata Lavinia Parva a marcat in weekend implinirea frumoasei varste de 34 de ani cu o fotografie publicata pe Instagram. in imagine vedeta apare singura alaturi de un tort urias. Lavinia. continuă pe B1

Lavinia Parva, aniversare DE VIS alaturi de Stefan Banica Jr.! (FOTO)

Sotia lui Stefan Banica Jr. si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de familie si prieteni. Nascuta pe 24 noiembrie 1984, artista in varsta de 34 de ani a avut parte de o seara minunata si de.

BOMBA a EXPLODAT! Acum s-a aflat TOTUL: Ce spune Iulia Vantur despre RELATIA cu Stefan Banica Jr.

Aflata in Bangalore, India, Iulia Vantur a facut o vizita echipei Asia Express si si-a adus aminte de vremurile cand prezenta Dansez pentru tine, alaturi de Stefan Banica Jr. , acesta fiind.

De acum i se zice RAZBUNATORUL! Ce i-a facut Stefan Banica Jr. fostei iubite: Femeile din viata sa au ramas FARA CUVINTE!

Stefan Banica a castigat procesul in care Camelia Constantinescu, cu care cantaretul are un baiat, pe Radu Stefan, l-a intentat din dorinta de a obtine mai multi bani pentru cresterea baiatului.

Si-a dus prietenii la subsol si a taiat semnalul la mobil: Adevarul despre gestul facut de Stefan Banica jr. a iesit la iveala!

Stefan Banica Jr. dovedeste inca o data ca e plin de resurse inedite. Nu mai departe de aniversarea zilei de nastere si-a uimit atat invitatii cat si presa prin gestul facut. Artistul si-a chemat.

De acum i se zice RAZBUNATORUL! Ce i-a facut Stefan Banica Jr. fostei iubite! Femeile din viata sa au ramas FARA CUVINTE!

Cantaretul a castigat procesul cu fosta iubita, Camelia Constantinescu, cea care i-a daruit un baiat, pe Radu Stefan. Aceasta i-a cerut, printre altele, si o marire a pensiei alimentare, insa nu a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )