Libnet.ro
UNICEF

18:15

BOMBA in muzica populara: Stefania Rares si mult mai tanarul tenor Dragos Cicu tocmai au facut ANUNTUL! Fanii sunt in stare de SOC (FOTO)

B1 B1,
BOMBA in muzica populara: Stefania Rares si mult mai tanarul tenor Dragos Cicu tocmai au facut ANUNTUL! Fanii sunt in stare de SOC (FOTO)

Dupa 60 de ani de cariera in muzica populara, Stefania Rares 75 ani) face o miscare indrazneata si foarte la moda: un duet de o cu totul alta factura. continuă pe B1

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! BOMBA MONDENA! FUEGO SI MIRABELA DAUER NU SE MAI FERESC S-A AFLAT ADEVARUL.

Niculae Badalau, mesaj violent pentru Rares Bogdan: Mai, ruj roz. Lingaule, erai mult prea dornic de pupat in...

Fostul vicepremier PSD Niculae Badalau reactioneaza violent dupa ce europarlamentarul PNL Rares Bogdan a shareuit pe Facebook un articolMafia PSDTun de milioane de euro pregatit de Clanul Badalau, la.

Niculae Badalau, atac virulent asupra lui Rares Bogdan: Mai, ruj roz. Lingaule, erai mult prea dornic de pupat in fund

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a lansat un atac virulent asupra europarlamentarului PNL Rares Bogdan dupa ce acesta din urma l-a criticat de mai multe ori in ultima perioada pe social-democrat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )