Libnet.ro
UNICEF

20:15

BOMBA in muzica populara: Stefania Rares si mult mai tanarul tenor Dragos Cicu tocmai au facut ANUNTUL! Fanii sunt in stare de SOC (FOTO)

B1 B1,
BOMBA in muzica populara: Stefania Rares si mult mai tanarul tenor Dragos Cicu tocmai au facut ANUNTUL! Fanii sunt in stare de SOC (FOTO)

Dupa 60 de ani de cariera in muzica populara, Stefania Rares 75 ani) face o miscare indrazneata si foarte la moda: un duet de o cu totul alta factura. continuă pe B1

Tristete fara margini in MUZICA POPULARA! BIATA MARIA CARNECI! BOALA TERIBILA a doborat-o

Maria Carneci este una dintre cele mai populare cantarete de muzica populara din Romania! BOMBA iN CAZUL ELODIA! AU VAZUT-O PE STRADA! DOAMNE, CAT DE MULT S-A SCHIMBAT! DETALII DE ULTIM MOMENT Putini.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BATAIE CA-N FILME CU NEVASTA, iN FATA BLOCULUI!.

SOC iN MUZICA POPULARA! Petrica Matu Stoian a fost ARESTAT! E DE NECREZUT ce a putut sa faca indragitul ARTIST....

Petrica Matu Stoian este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania! in urma cu mai multi ani, interpretul de muzica populara a trecut prin cel mai greu moment din viata sa.

CUTREMUR in muzica populara! Petrica Matu Stoian a fost ARESTAT! Doamne, iN CE HAL SI-AU BATUT JOC de indragitul artist dupa gratii...

Petrica Matu Stoian este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania! in urma cu mai multi ani, interpretul de muzica populara a trecut prin cel mai greu moment din viata sa.

RAURI DE LACRIMI in muzica populara! VESTEA despre NICULINA STOICAN a cazut ca un TRASNET! BOLIDUL cantaretei S-A FACUT PRAF

Niculina Stoican este una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara din Romania! Din pacate, artista a trecut printr-un moment foarte greu, chiar eaa povestit, de curand, ca a vazut moartea.

TRAGEDIE in muzica populara! CANTAREATA a fost ingropata de VIE! Au FUGIT cand s-a deschis MORMANTUL (IMAGINI CUTREMURATOARE)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani.

Stefan Mandachi explica ce costuri are un angajator roman ca sa angajeze un muncitor strain: E mult mai ieftin si ramai cu bani daca lucrezi cu romani, dar de unde sa-i luam?

Omul de afaceri Stefan Mandachi, devenit cunoscut dupa ce a construit primul metru de autostrada din Moldova, explica intr-o postare pe Facebook care sunt costurile unei companii pentru aducerea unor angajati straini, in contextul comentariilor ca pentru patronii romani este mai ieftin sa aduca muncitori din Sri Lanka, de exemplu, pe care ii platesc putin. Evident ca imi doresc sa lucrez cu romani, e mult mai ieftin si raman cu bani. ) Dar de unde sa-i luam daca statul roman i-a alungat si acum ne pune bir ca sa nu-i putem recupera si repatria?, spune Mandachi.

Divort BOMBA in MUZICA POPULARA! MARIA CIOBANU, iN STARE DE SOC! A aflat adevarul despre IONUT DOLANESCU

Surpriza totala in televiziune! Oana Andoni, vedeta a postului Pro TV, a devenit, marti, mama pentru a doua oara.

SOC! Petrica Matu Stoian a fost ARESTAT! E ULUITOR, ce a putut sa faca indragitul ARTIST de MUZICA POPULARA....

Petrica Matu Stoian este, cu siguranta,unul dintre cei mai populari si mai iubiti artisti din Romania! Chiar el a povestit prin ce momente grele a trecut in urma cu mai multi ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )