Libnet.ro
UNICEF

05:45

BOMBA! Prima EXTRADARE din Costa Rica, rod al colaborarii cu Interpolul: I-au pus CATUSELE dupa o urmarire spectaculoasa! Elena Udrea...

B1 B1,
BOMBA! Prima EXTRADARE din Costa Rica, rod al colaborarii cu Interpolul: I-au pus CATUSELE dupa o urmarire spectaculoasa! Elena Udrea...

Biroul Interpol din Costa Rica a retinut joi un cetatean roman cautat in Romania in vederea executarii unei sentinte pentru infractiunea de omor, informeaza Agerpres. Romanul, Pilut Doru Cristian, in. continuă pe B1

BOMBA! S-a aprobat EXTRADAREA din Costa Rica, rod al colaborarii cu Interpolul: I-au pus CATUSELE dupa o urmarire spectaculoasa!

Biroul Interpol din Costa Rica a retinut joi un cetatean roman cautat in Romania in vederea executarii unei sentinte pentru infractiunea de omor, informeaza Agerpres. Romanul, Pilut Doru Cristian, in.

Personajul sinistru din Costa Rica ce ii da fiori Elenei Udrea. S-ar putea intoarce mai repede in Romania

Dupa 15 ani in care a fost cautat, in toata lumea, un criminal periculos, din judetul Cluj, a fost arestat in Costa Rica. Barbatul, in varsta de 41 de ani, ar putea fi extradat in Romania, unde are de is.

Romn cautat pentru omor, retinut de Interpol n Costa Rica

Biroul Interpol din Costa Rica a retinut joi un cetatean roman cautat in Romania in vederea executarii unei sentinte pentru infractiunea de omor, informeaza EFE, citata de Agerpres. Potrivit Politiei Romane, acesta este condamnat la 15 ani de inchisoare dupa ce, impreuna cu tatal sau, a omorat pe cineva in bataie.

Un roman cautat pentru omor a fost retinut in Costa Rica

Biroul Interpol din Costa Rica a retinut joi un cetatean roman cautat in Romania in vederea executarii unei sentinte pentru infractiunea de omor, informeaza EFE.

A fost prins si arestat in Costa Rica. Romanul va fi extradat

Un criminal roman, care era cautat de 16 ani a fost arestat in Costa Rica, si va fi extradat. Barbatul a ucis un om cu mainile goale in urma cu 22 de ani si a fost condamnat la 15 ani de inchisoare.

Test de cultura generala: capitalele unor state din America. Care e capitala statului Costa Rica

Va propunem un test de cultura generala despre capitale ale unor state din America de Sud si America de Nord. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate dintre raspunsuri ati stiut.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )