Libnet.ro
UNICEF

11:30

BOMBA in showbiz! Adelina Pestritu, iNSARCINATA! Barbatul din viata vedetei este chiar VIRGIL ... (FOTO)

B1 B1,
BOMBA in showbiz! Adelina Pestritu, iNSARCINATA! Barbatul din viata vedetei este chiar VIRGIL ... (FOTO)

Adelina Pestritu si-a auntat fanii ca are parte de cel mai frumos dar pe care il putea primi vreodata . intr-o postare pe pagina personala de Facebook, vedeta a anuntat ca este insarcinata, precizand. continuă pe B1

BOMBA in showbiz! Adelina Pestritu, iNSARCINATA: Suntem coplesiti de emotie

Adelina Pestritu si-a auntat fanii ca are parte de cel mai frumos dar pe care il putea primi vreodata . intr-o postare pe pagina personala de Facebook, vedeta a anuntat ca este insarcinata, precizand.

Bomba in showbiz! Adelina Pestritu este gravida! Suntem coplesiti de emotii

Adelina Pestritu a facut marele anunt. Bruneta este insarcinata si va deveni mamica. Dragii mei prieteni, varsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam sa-l primesc vreodata. Eu si iubitul.

Adelina Pestritu, insarcinata. Anuntul facut de vedeta TV FOTO

Fosta prezentatoare TV Adelina Pestritu a anuntat pe pagina personala de Facebook ca este insarcinata. Vedeta implineste astazi varsta de 31 de ani.

Adelina Pestritu dezvaluie cum a aflat ca este insarcinata: Ne-am panicat. Ne-am intrebat ce facem acum

Adelina Pestritu va aduce pe lume primul sau copil. Multumesc tuturor pentru urari. Astazi este o zi cu dubla sarbatoare, este ziua mea si am si dat vestea cea mare pe care am tinut-o mare secret. Eu.

Adelina Pestritu este insarcinata! A facut anuntul chiar de ziua ei!8232;

Adelina Pestritu implineste azi 31 de ani si si-a surprins fanii cu o veste extraordinara: este insarcinata. Iata cine este tatal copilului si cand va deveni vedeta mama.

Feli Donose, despre cea mai mare durere din viata sa: Mi-e dor de ea de mor

A avut o copilarie plina de lipsuri si tot atunci a experimentat si cel mai trist moment din viata sa cand a murit bunica sa. Bunica mea a murit cand aveam eu 14 ani si mi-e dor de ea de mor.

Andreea Balan, detalii nestiute din viata ei: Nu e usor deloc si uneori am dureri

Andreea Balan face intotdeauna show-uri pe cinste oriunde are concerte. Nu e usor deloc si uneori am dureri de spate si de oase, dar sunt fericita ca ofer publicului altceva, un show diferit plin de.

Doliu in politica romaneasca. Un fost lider PDL s-a stins din viata

Fostul senator Tudor Udristoiu s-a stins din viata, la varsta de 72 de ani. El fusese diagnosticat cu o boala grava, in fata caria a pierdut lupta. Tudor Udristoiu a fost ales senator pe.

Veste trista in lumea muzicii populare! Un cunoscut interpret s-a stins din viata

Un cunoscut cantaret de muzica populara, Nelu Sarbu, a murit la 61 de ani. Acesta a inceput sa se simta rau si a fost dus la spital, unde a fost internat. Din nefericire, nici macar me.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )