Libnet.ro
UNICEF

14:30

BOMBA in showbiz! Nu o sa iti vina sa crezi CINE sunt VEDETELE care SE BAT in competitia Bravo ai stil! Celebrities (GALERIE FOTO)

B1 B1,
BOMBA in showbiz! Nu o sa iti vina sa crezi CINE sunt VEDETELE care SE BAT in competitia Bravo ai stil! Celebrities (GALERIE FOTO)

Competitia Bravo ai Stil!Celebrities a avut debutul la Kanal D, iar celebritatile cu o pasiune comuna, moda,au inceput lupta pentru stil! Cine sunt cele 9 concurente din acest sezon si ce au declarat i. continuă pe B1

Cine sunt faimosii de la emisiunea Survivor Romania si ce sanse au sa castige prima editie

Survivor Romania a inceput sambata 18 ianuarie, iar primul episod al reality-show-ului mult asteptat difuzat de Kanal D a inceput de la ora 20:00. 20 de concurenti vor incerca sa supravietuiasca in jungla dominicana, acolo unde principala resursa pentru a invinge foamea si intemperiile este creierul. Ce sanse au faimosii de la emisiunea Survivor de .

SOC: Critici si atacuri dure la adresa lui Meghan Markle din partea propriului tata. Nu o sa iti vina sa crezi ce spune Thomas Markle

Nu este prima data cand Meghan Markle este dur criticata in presa de tatal ei, iar decizia de a renunta la titlurile regale a starnit o reactie controversata din partea lui Thomas Markle. Desi ar fi.

Cine sunt sefii Parchetelor, propusi de Catalin Predoiu, ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat, marti, propunerile pentru ocuparea functiilor de sef la DNA, Parchetul General si DIICOT. Aceste propuneri sunt: Gabriela Scutea pentru Parchetul General, Crin Bologa pentru DNA, Giorgiana Hosu pentru DIICOT.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2991 seconds )