Libnet.ro
UNICEF

01:05

BOMBA in showbiz! S-au DESPARTIT din nou! Motivul este HALUCINANT... (FOTO)

B1 B1,
BOMBA in showbiz! S-au DESPARTIT din nou! Motivul este HALUCINANT... (FOTO)

Bella Hadid sufera din nou cauza artistului The Weeknd, dupa ce cuplul ar fi pus punct relatiei. Cei doi s-ar fi despartit din nou, cauza fiind programele foarte diferite pe care le au si lipsa de timp, care ar. continuă pe B1

VESTEA VERII iN SHOWBIZ! Andreea Marin, din nou MIREASA si MAMA?! Vedeta a facut chiar ea ANUNTUL!

Andreea Marin poate spune catraieste unadintre cele mai linistite perioade din viata sa. Dupa trei divorturi, zana spune ca si-a gasit iubirea. invitata la Ok! TV, vedeta a vorbit.

Curs valutar BNR miercuri, 7 august. Euro, din nou in scadere

Banca Nationala a Romaniei indica un nou curs valutar pentru toate monedele. Care sunt cotatiile de azi, cu cat au scazut si in ce stadiu mai este indicele ROBOR? Din pacate, BNR emite faptul ca moneda europeana este din nou in scadere. Curs valutar BNR pentru: Euro 1 Euro= 4. 7309 de Lei Conform Bancii Nationale .

Guvernul sta din nou sub semnul interimatelor. Viorica Dancila este nevoita sa caute ministrii

Guvernul sta din nou sub semnul interimatelor, iar in timp ce Viorica Dancila este nevoita sa caute ministrii, presedintele nici macar nu a dat unda verde revocarii Ecaterinei Andronescu de la Educatie.

imputernicitul Guvernului federal german pentru minoritati: Postarea Danei Varga, consilier de stat,loveste din nou minoritatea germana Am trimis o scrisoare premierului Dancila

Postarea Danei Varga, consilier de stat in Cabinetul Dancila, ce prezinta un colaj foto in care presedintele Klaus Iohannis este prezentat alaturi de Adolf Hitler, loveste din nou minoritatea germana in totalitatea ei, a declarat, pentru Deutsche Welle, Bernd Fabritius, imputernicitul Guvernului federal german pentru imigranti de origine germana si minoritati nationale. El spune ca i-a trimis premierului Viorica Dancila o scrisoare in care si-a exprimat indignarea si a cerut clarificarea pozitiei Guvernului.

Gheorghe Hagi deplange din nou situatia fotbalului din Romania: `Trebuie sa investim in copii, in tineri. Altfel, nu mai avem nicio sansa`

Gheorghe Hagi a deplans din nou situatia din Romania si a oferit drept exemplu Bulgaria, tara a carei campioana la fotbal are un buget mult mai mare decat oricare dintre echipele noastre, desi sportul de la.

VIORICA DANCILA: Prima rectificare bugetara din acest an este una pozitiva

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, astazi, la inceputul sedintei de Guvern, ca prima rectificarea bugetara din acest an este una pozitiva, prin care se asigura plata majorata a salariilor si pensiilor si continuarea proiectelor de investitii in domeniile prioritare.

Un barbat de 80 de ani, tatal unui fost sef din Politia Timis, este acuzat ca a agresat sexual o fata de 6 ani

Un barbat de 80 de ani, din comuna Buces, judetul Hunedoara, este cercetat de procurori, dupa ce ar fi agresat sexual o fata de sase ani, vecina sa, in timp de parintii copilei erau la munca, in camp. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, barbatul este tatal unui fost sef din Politia Timis, schimbat din functie in urma unui scandal.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )