Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bomba in showbiz: Stefan Banica jr. si Oana Sirbu, din nou iMPREUNA! Totul s-a petrecut la aniversarea de 51 ani a artistului (VIDEO)

B1 B1,
Bomba in showbiz: Stefan Banica jr. si Oana Sirbu, din nou iMPREUNA! Totul s-a petrecut la aniversarea de 51 ani a artistului (VIDEO)

Stefan Banica jr. si-a serbat implinirea a 51 de ani intr-un loc unde invitatii n-au avut semnal la telefoane si, prin urmare, n-au putut sifona poze, filmulete si informatii de la petrecere: un piano-bar af. continuă pe B1

AMANUNTE INCENDIARE despre noua NUNTA a lui STEFAN BANICA jr: Totul a iesit abia acum la iveala...

Cristi Brancu a analizat de curand relatiile prin care a trecut Stefan Banica Jr. Am stat si m-am gandit cum si-a schimbat comportamentul fata de nunta Stefan Banica Junior de-a lungul anilor.

I se spunea razbunatorul! Ce i-a facut STEFAN BANICA Jr fostei iubite: Femeile din viata sa au ramas iNMARMURITE...

Victorie in instanta pentru Stefan Banica Junior! Vedeta a castigat procesul cu fosta lui iubita, Camelia Constantinescu, care i-a daruit un baiat, dupa o relatie de cinci ani! Camelia ceruse in.

Salariul lui STEFAN BANICA jr arunca in aer lumea mondena: SUMA e cu adevarat interesanta...

Suma uriasa pentru Stefan Banica junior de-a lungul celor 14 sezoane ale emisiunii Dansez pentru tine pe care le-a prezentat! Onorariul lui Banica junior era de 25. 000 de euro pe editie, adica 100.

LAVINIA PARVA rupe tacerea despre STEFAN BANICA Jr: Da, e vorba de inca UN COPIL!

Lavinia Parva 33 de ani) si Stefan Banica Jr. 50 de ani) formeaza unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lumea mondena. De curand, Lavinia Parva nu s-a sfiit sa recunoasca faptul ca isi doreste .

CUTREMUR monden! IRINEL COLUMBEANU, din nou cu iubita tinerica! Dezvaluiri incendiare din PALATUL de la IZVORANI

Celebrul afacerist Irinel Columbeanu s-a impacat cu tanara Oana Cojocaru. Cei doi s-au afisat din nou impreuna la un eveniment monden. Milionarul de la Izvorani s-a indragostit lulea, la inceputul.

Dobanzile la creditele in lei vor creste din nou in urmatoarea perioada. Robor a crescut din nou

Dobanzile la creditele in lei vor creste din nou in urmatoarea perioada, ca urmare a maririi indicelui ROBOR la 3 luni in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda.

MECIUL SECOLULUI: Floyd Mayweather, din nou in ring! Duel pe viata si pe moarte

Floyd Mayweather a acceptat provocarea lansata de campionul rus de arte martiale mixte Habib Nurmagomedov si va urca din nou in ring. Provocarea lui Nurmagomedov a venit prin intermediul unui mesaj video difuzat p.

SOC iN SHOWBIZ: Mara Banica, GROAZNIC ACCIDENT RUTIER! 1% sanse de supravietuire

Mara Banica a trait socul vietii ei in urma cu mai multi ani. Data de 26 septembrie 2003,cu siguranta nu o va uita niciodata. Mara Banica a trecut prin momente cumplite si a fost la un pas de.

CCR, sesizata din nou, pentru legile Justitiei

Un complet de judecatori de la Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, sa sesizeze Curtea Constitutionala cu o exceptie de neconstitutionalitate a doua articole din ordonanta de urgenta 92/2018 pe legile.

Lumea muzicii, din nou in doliu! A murit la 44 de ani

Este din noudoliuin lumea muzicii! Un cunoscut chitarist s-a stins din viata la varsta de 44 de ani. Membrul trupei All That Remains a fost gasit fara suflare. Oli Herbert a murit la varsta de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )