Libnet.ro
UNICEF

08:30

Bomba in showbiz! Unul dintre cei mai ravniti BURLACI din Romania SE iNSOARA. DETALIILE nuntii (FOTO)

B1 B1,
Bomba in showbiz! Unul dintre cei mai ravniti BURLACI din Romania SE iNSOARA. DETALIILE nuntii (FOTO)

Vladimir Draghia, castigatorul primului sezon Exatlon Romania, a dezvaluit ca se va insura luna viitoare cu Alice Cavalerul. Totul a fost organizat in detaliu, iar el a vorbit despre evenimentul ce va avea. continuă pe B1

Regizorul David Lynch: Donald Trump ar putea fi unul dintre cei mai mari presedinti americani

Donald Trump ar putea fi amintit ca unul dintre cei mai mari presedinti din istoria Statelor Unite, a spus cineastul David Lynch despre locatarul de la Casa Alba, ceea ce i-a adus laude din partea liderului republican, tinut la distanta de cea mai mare parte a Hollywoodului, scrie AFP, citata de news. ro.

Unul dintre cei mai mari afaceristi din Romania a murit

Omul de afaceri sudanez Joseph Serrousi, care a construit in Romania cel mai mare producator-exportator de confectii pentru barbati, a murit la varsta la 85 de ani. Averea sa, evaluata la peste 36 mil. euro, va.

Regizorul David Lynch explica de ce Donald Trump ar putea fi unul dintre cei mai mari presedinti din istoria SUA. Trump: Cariera lui s-a incheiat

Regizorul David Lynch 72 de ani) crede ca Donald Trump ar putea fi amintit ca unul dintre cei mai mari presedinti din istoria Statelor Unite si a explicat pe ce isi bazeaza aceasta afirmatie. Declaratia i-a adus laude din partea liderului republican, obisnuit cu reactiile critice venite dinspre Hollywood.

Anuntul trist tocmai a fost facut: A MURIT! Din pacate, e vorba de unul dintre cei mai iubiti artisti... (FOTO)

Actorul canadian Daniel Pilon, cunoscut pentru rolul sau din serialul Dallas, s-a stins din viata la varsta de 77 de ani. Anuntul a fost facut de familia sa, care a dezvaluit ca acesta a murit in urma unei.

BOMBA momentului in showbiz! Nunta Biancai Dragusanu a fost anuntata OFICIAL! BOTEZATU a recunoscut TOT

Razvan Botezatu, unul dintre cei mai apropiati prieteni ai Biancai Dragusanu, a marturisit in direct la TV ca aceasta se pregateste sa imbrace rochia de mireasa. Prezentatorul TV a dezvaluit ca deja a.

Panica la Cupa Mondiala din Rusia. intr-unul dintre orasele unde au loc meciuri au fost amenintari cu bomba

Mai multe baruri si restaurante din Rostov-on-Don, Rusia, unul dintre orasele unde au loc meciuri de la Campionatele Mondiale de Fotbal, au fost evacuate din cauza unei amenintari cu bomba.

VIDEO Cele mai simpatice momente din istoria robotului Asimo care va fi pensionat de Honda

Honda nu va mai investi in dezvoltarea Asimo, unul dintre cei mai simpatici roboti umanoizi, care in ultimii 13 ani a facut mii de prezentari si a devenit tot mai sofisticat. Asimo a avut multe momente simpatice: a dansat, a batut penalty-uri, a invatat sa duca cu grija tavi, dar a si cazut pe scari. in articol puteti vedea si ce a facut cand a vizitat Romania, in 2010.

Ioan Rus, lovitura pentru Dragnea: Sustin miscarea lui Ponta. Nu a mai fost niciodata asa ceva in PSD. Sunt inspaimantat de-a dreptul

Ioan Rus, liderul asa-numitului grup de la Cluj si unul dintre cei mai influenti membri PSD, a anuntat ca sustine miscarea politica creata de Victor Ponta, aratand ca incep sa cred ca PSD s-a bagat pe o strada cu sens unic si o sa dam cu capul in gard.

Noul sediu SF al Zitec: unde nicio companie romaneasca n-a mai tintit

Alex Lapusan, CEO si fondator al companiei de IT Zitec , este fara doar si poate unul dintre cei mai geek antreprenori din Romania. Pasionat de Star Trek, Dune, Star Wars si benzi desenate, Alex a tintit catre stele, unde nicio.

Tinerii, cei mai afectati de somaj

19,7% dintre tinerii din mediul urban si 15,1% dintre cei din mediul rural se aflau in somaj in primele trei luni ale anului 2018. Adica o medie de 16,8%, de aproape patru ori mai mare decat celelalte categorii de varsta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )