Libnet.ro
UNICEF

10:30

Bombardiere rusesti interceptate in largul coastelor din Alaska si California

România Liberă România Liberă,
Bombardiere rusesti interceptate in largul coastelor din Alaska si California

Oficialul a precizat ca Pentagonul considera acest incident drept un mesaj din partea lui Putin pentru Statele Unite, de Ziua Independentei, in special in conditiile in care presedintele rus i-a transmis lui Obama un mesaj de felicitare. continuă pe România Liberă

Avioane americane au interceptat bombardiere ruse in largul coastelor din Alaska si California

Armata americana a interceptat patru bombardiere ruse in largul coastelor din Alaska si California, chiar in ziua in care presedintele rus Vladimir Putin i-a transmis omologului sau american Barack Obama un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independentei, relateaza CNN, citat de Mediafax.

Cadoul trimis de Putin lui Obama cu ocazia Zilei Independentei: Patru bombardiere rusesi au fost interceptate in largul coastelor din Alaska si California

In aceasi zi in care presedintele rus Vladimir Putin a trimis la Casa Alba un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independentei, armata SUA a interceptat bombardiere rusesti in largul coastelor Alaska si.

Avioane americane au interceptat bombardiere ruse in largul coastelor din Alaska si California

Armata americana a interceptat patru bombardiere ruse in largul coastelor din Alaska si California, chiar in ziua in care presedintele rus, Vladimir Putin, i-a transmis omologului sau american, Barack Obama, un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independentei, relateaza CNN.

Bombardierele ruse s-au apropiat de SUA in ziua in care Putin l-a felicitat pe Obama. Ce au facut americanii

Armata americana a interceptat patru bombardiere ruse in largul coastelor din Alaska si California, chiar in ziua in care presedintele rus, Vladimir Putin, i-a transmis omologului sau american, Barack Obama, un.

Doisprezece imigranti clandestini au murit, iar alti aproximativ 500 au fost salvati pe mare, in largul coastelor libiene

Doisprezece imigranti clandestini au murit, iar alti aproximativ 500 au fost salvati, joi, dupa ce barca pneumatica in care se aflau a naufragiat in largul Libiei, a anuntat Paza de Coasta a Italiei, potrivit Me.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )