Libnet.ro
UNICEF

17:30

Bonnie Tyler si Smokie, printre artistii care vor canta la Cluj, in cadrul Transylvania Music Events

Adevărul Adevărul,
Bonnie Tyler si Smokie, printre artistii care vor canta la Cluj, in cadrul Transylvania Music Events

Bonnie Tyler, Smokie, Dr. Alban, No Mercy vor concerta la cea de-a opta editie a Transylvania Music Events, care se va desfasura in perioada 16-17 iunie, la Cluj-Napoca. continuă pe Adevărul

VIDEO Bonnie Tyler, Smokie, Dr. Alban, No Mercy, la a opta editie Transylvania Music Event

Mai multi artisti care au definit muzica din anii '80 si '90, printre care Bonnie Tyler, Smokie, E-Type. Mr. President, Dr. Alban si No Mercy, vor canta in luna iunie la Cluj-Napoca, in cadrul celei de-a opta editii a Transylvania Music Event, desfasurata sub genericul We Love Retro.

Festivalul Shine 2016: ce trupe vor canta la Arenele Romane

Alternosfera, Robin and the Backstabbers si Carlas Dreams sunt doar cateva dintre formatiile care vor concerta in cadrul celei de-a treia editii a Festivalului Shine, ce se va desfasura intre 1 si 2 iulie, la Arenele Romane din Bucuresti.

ANAF mareste cuantumul minim al datoriilor la buget care vor fi publicate pe site-ul institutiei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) mareste cuantumul minim al datoriilor la buget care vor fi publicate pe site-ul institutiei la 100. 000 lei in cazul marilor contribuabili si la 1. 500 lei la persoane fizice, se arata intr-un comunicat de presa remis, joi, Agerpres.

ANAF mareste cuantumul minim al datoriilor la buget care vor fi publicate

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) mareste cuantumul minim al datoriilor la buget care se vor publica pe site-ul institutiei in data de 30 aprilie 2016, potrivit unui comunicat primit pe adresa redactiei.

DOCUMENT Cum arata noul plan-cadru pentru gimnaziu, dupa care vor invata elevii incepand cu anul scolar 2017-2018

Ministerul Educatiei a adoptat noul plan-cadru pentru invatamantul gimnazial. Planul-cadru este documentul care prevede ce discipline vor face elevii de clasele V-VIII si cate ore ii vor fi alocate pe saptamana fiecarei materii. Potrivit noului plan-cadru, disciplina Limba si literatura romana pierde o ora la clasa a V-a. La ora actuala, elevii fac 5 ore/saptamana de Romana la clasa a V-a si 4 ore/saptamana la clasele VI-VIII, or noul plan prevede 4 ore/saptamana pentru toate clasele de gimnaziu. Materia Latina, in prezent studiata la clasa a VIII-a, va fi studiata doar la clasa VII-a, sub forma de Elemente de limba latina si de cultura romanica. Noul plan-cadru pentru clasele V-VIII urmeaza sa fie pus in aplicare incepand cu anul scolar 2017-2018.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )