Libnet.ro
UNICEF

23:00

BookFest 2017. Multe carti, prea putin timp si tot mai putini cititori

România Liberă România Liberă,
BookFest 2017. Multe carti, prea putin timp si tot mai putini cititori

Cea de-a XII-a editie a Salonului International de Carte, BookFest, si-a deschis, miercuri, portile in fata unui public redus, in ciuda ofertelor generoase, puse la dispozitie de cele mai prestigioase edituri din tara. continuă pe România Liberă

BookFest 2017. Multe carti, prea putin timp si tot mai putini cititori |REPORTAJ

Cea de-a XII-a editie a Salonului International de Carte, BookFest, si-a deschis, miercuri, portile in fata unui public redus, in ciuda ofertelor generoase, puse la dispozitie de cele mai prestigioase edituri din tara.

(P) Humanitas si Humanitas Fiction la Bookfest 2017, 2428 mai

Peste 1000 de titluri, 80 de carti-eveniment, aproape 40 de lansari si intalniri cu scriitori, traducatori, critici literari, actori si jurnalisti celebri .

Bookfest 2017 sarbatoreste cartea si literatura

Bookfest isi respecta blazonul de Sarbatoare a Cartii si propune publicului sa participe si la cateva dezbateri interesante, dedicate industriei de carte. Pe ce loc e Romania in ierarhia europeana a cartii? Ce le place oamenilor sa citeasca fata de acum 10 ani? Cum ajunge o editura dintr-o tara mica sa cucereasca cele mai importante piete de carte ale lumii? La toate aceste intrebari gasiti raspunsurile, daca mergeti la Salonul International de Carte Bookfest 24-28 mai). Cristian Tudor Popescu discuta despre Puterea morala a cartilor impreuna cu Caius Dobrescu, Mihai Vacariu si studentii de la SNSPA. Cum se explica succesul literaturii suedeze din ultimii ani?.

Ce semnificatie are ultima melodie interpretata de Ariana Grande, cu putin timp inainte de explozie

Dupa atacul terorist petrecut la concertul sustinut de Ariana Grande pe stadionul din Manchester luni seara, in urma caruia cel putin 22 de persoane au fost ucise, iar alte 59 au fost ranite, in mediul.

Cutremur in Romania in urma cu putin timp

In cutremur de 2,3 grade s-a inregistrat miercuri seara in judetul Galati. Seismul a avut loc la ora 18:17, la o adancime de doar 10 kilometri, conform Institutului National de.

Vreme severa in urmatoarele ore. Meteorologii au facut anuntul in urma cu putin timp

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o noua atentionare nowcasting Cod galben de ploi si vant, valabila pana la ora 17:30 in localitati din judetul Cluj, scrie.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )