Libnet.ro
UNICEF

22:45

BOR, zece recomandari pentru credinciosi la alegerile parlamentare din 6 decembrie

B1 B1,
BOR, zece recomandari pentru credinciosi la alegerile parlamentare din 6 decembrie

Biserica Ortodoxa Romana se implica in alegerile parlamentare si vine cu recomandari pentru crestinii ortodocsi. inaltpreasfintitul Parinte Calinic al Sucevei si Radautilor le-a transmis credinciosilor. continuă pe B1

Numarul candidatilor la alegerile parlamentare din 2020, cu 10% mai mare fata de scrutinul din 2016. Cine are cei mai multi candidati

Potrivit unui raport lansat joi de Expert Forum, numarul candidatilor la alegerile parlamentare din 2020 a crescut fata de alegerile precedente, din 2016. Mai exact, listele actuale contin 7. 136 de candidati, fat.

in ce conditii se vor desfasura campaniile electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Precizarile lui Raed Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat in ce conditii se va desfasura campania electorala pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, in conditiile in care, in Romania vor intra in vigoare noi.

Lista candidatilor din Dambovita la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare din 2020 vor avea loc la data de 6 decembrie. Biroul Electoral Central BEC) a publicat listele cu candidatii pentru Senat si Camera Deputatilor. in judetul Dambovita vor fi desemnati trei.

Lista candidatilor din Suceava la alegerile parlamentare din 2020

Se apropie alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Biroul Electoral Central BEC) a publicat listele cu candidatii pentru Senat si Camera Deputatilor. Alegeri parlamentare 2020. Lista candidatilor.

Lista candidatilor din Bistrita-Nasaud la alegerile parlamentare din 2020

Se apropie alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Biroul Electoral Central BEC) a publicat listele cu candidatii pentru Senat si Camera Deputatilor. in judetul Bistrita-Nasaud vor fi desemnati doi.

Lista candidatilor din Bihor la alegerile parlamentare din 2020

Se apropie alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Biroul Electoral Central BEC) a publicat listele cu candidatii pentru Senat si Camera Deputatilor. in judetul Bihor vor fi desemnati patru senatori si.

Lista candidatilor din Arges la alegerile parlamentare din 2020

Se apropie alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Biroul Electoral Central BEC) a publicat listele cu candidatii pentru Senat si Camera Deputatilor. in judetul Arges vor fi desemnati patru senatori si.

Lista candidatilor din Arad la alegerile parlamentare din 2020

Se apropie alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Biroul Electoral Central BEC) a publicat listele cu candidatii pentru Senat si Camera Deputatilor. in judetul Arad vor fi desemnati trei senatori si sapte.

Lista candidatilor din Hunedoara la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare din 2020 vor avea loc la data de 6 decembrie. Biroul Electoral Central BEC) a publicat listele cu candidatii pentru Senat si Camera Deputatilor. Presedintele Klaus Iohannis a.

Lista candidatilor din Mehedinti la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020. Biroul Electoral Central BEC) a publicat listele cu candidatii, atat pentru Senat cat si pentru Camera Deputatilor. in judetul Mehedinti vor fi.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2759 seconds )