Libnet.ro
UNICEF

01:05

Borcea, marturisiri despre viata din inchisoare: Era plin de sobolani! Cand ma duceam la baie, il sculam pe Victor

Antena3 Antena3,
Borcea, marturisiri despre viata din inchisoare: Era plin de sobolani! Cand ma duceam la baie, il sculam pe Victor

Iesit din inchisoare de opt luni de zile, Cristi Borcea nu a uitat regimul de detentie. Recunoaste ca inca mai ia calmante, pentru a-si reveni dupa soc. Despre conditiile din inchisoare, fostul actionar de la Dinamo recunoaste ca erau departe de a fi un lux, asa cum a scris presa. continuă pe Antena3

Steluta Cataniciu, despre nerespectarea regulilor: Avionul era plin pana la refuz si unii si-au dat jos masca. M-am dus la stewardesa. Ce a urmat a intrigat-o

Steluta Cataniciu, parlamentar al PPU, a vorbit luni seara, la Sinteza zilei, despre noul coronavirus si nerespectarea regulilor de distantare sociala. Am stat o ora si 10 minute cu usile inchise in avion, la sol, cu masca pe fata. Si au fost persoane care si-au dat jos masca, a relatat ea.

Cristi Borcea, ADEVARUL despre cum a conceput 4 copii, cat timp era la puscarie! Nimeni nu se astepta la asta

Cristi Borcea priveste inapoi cu mandrie. Invitat la emisiunea Prietenii lui Ovidiu, de pe gsp. rofostul actionar dinamovist a vorbit despre anii petrecuti in puscarie dar si cum a reusit sa faca.

Florin Citu: Daca nu erau declaratiile politice, jumatate din PSD era astazi in puscarie

Ministrul Finantelor Publice sare la gatul celor din PSD si ii acuza ca au avut o strategie de a spe.

Florin Citu: Jumatate din PSD era astazi in puscarie daca nu ar fi fost ascunsi in spatele declaratiilor politice

Romania va inregistra in acest an un deficit bugetar de 6,7% din PIB, iar contractia economica se va situa la final de an la 2,2% din Produsul Intern Brut, a declarat, luni seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Legea RCA, aproape de vot final: ce trebuie sa stie toti soferii despre modificarile din Parlament

In Parlament se coace o noua lege RCA, iar modificarile propuse schimba din temelii legislatia din domeniu. in tot acest proces legislativ sunt implicate mai multe parti. Si, evident,.

Virgil Musta vorbeste despre focarele din Romania care trebuie rapid izolate: Am simtit ca trebuie sa va spun

Medicul Virgil Musta, unul dintre eroii spitalului din Timisoara unde au fost tratati cei mai multi pacienti de coronavirus, trage un semnal de alarma cu privire la pericolele coronavirusului. Acesta este de parere ca romanii trebuie sa respecte in continuare masurile de protectie care pot salva vieti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )