Libnet.ro
UNICEF

21:00

Boris Johnson afirma ca va lua masuri mai stricte impotriva terorismului in urma atacului din Londra

Hotnews Hotnews,
 Boris Johnson afirma ca va lua masuri mai stricte impotriva terorismului in urma atacului din Londra

Premierul Boris Johnson a declarat ca va lua masuri mai stricte in ceea ce priveste eliberarea din inchisoare in urma atacului comis duminica de un militant islamist in orasul Londra, relateaza Mediafax citand site-ul agentiei Reuters. continuă pe Hotnews

Mesajul premierului Boris Johnson inaintea iesirii oficiale a Marii Britanii din UE: Este inceputul unei noi ere

Premierul Boris Johnson rosteste un discurs, cu o ora inaintea iesirii oficiale a Marii Britanii din UE. in noaptea aceasta parasim Uniunea Europeana, afirma el.

INTRA IN LUPTA LA NUMAI TREI ZILE DE LA BREXIT Boris Johnson nu vrea sa respecte regulile UE pentru un acord de liber-schimb

Premierul britanic Boris Johnson a respins ieri, la doar trei zile de la iesirea oficiala a tarii sale din UE, alinierea ceruta de Bruxelles la reglementarile Uniunii Europene ca pret al unui acord de liber-schimb.

Marea Britanie nu va concura neloial Uniunea Europeana (Boris Johnson)

Marea Britanie nu va face concurenta neloiala Uniunii Europene, asa cum se tem europenii, dupa Brexit, a afirmat luni premierul britanic Boris Johnson, care si-a expus viziunea asupra viitoarei relatii a Regatului cu cei 27, scrie AFP.

Guvernul britanic al lui Boris Johnson doreste controale vamale depline pentru bunurile din UE (presa)

Premierul britanic Boris Johnson se pregateste sa introduca controale vamale si la frontiera depline pentru toate bunurile din UE care intra in Regatul Unit dupa Brexit, intr-o tentativa de a pune presiune pe blocul comunitar in negocierile comerciale, relateaza ziarul The Daily Telegraph, preluat de Reuters si Press Association, scrie Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )