Libnet.ro
UNICEF

21:15

Boris Johnson cere britanicilor sa lucreze de acasa pentru a tine sub control raspandirea COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Boris Johnson cere britanicilor sa lucreze de acasa pentru a tine sub control raspandirea COVID-19

Premierul britanic Boris Johnson a cerut marti britanicilor sa lucreze de acasa daca este posibil si a ordonat restaurantelor si barurilor sa inchida mai devreme, pentru a tine sub control raspandirea celui de-al doilea val de Covid-19, noile restrictii urmand probabil sa ramana in vigoare in urmatoarele sase lun. continuă pe Ziarul Bursa

Boris Johnson cere britanicilor sa lucreze de acasa. Restaurantele vor fi inchise devreme, pentru a tine sub control raspandirea noului coronavirus

Premierul britanic Boris Johnson a cerut marti britanicilor sa lucreze de acasa daca este posibil si a ordonat restaurantelor si barurilor sa inchida mai devreme, pentru a tine sub control raspandirea celui de-al doilea val de Covid-19, noile restrictii urmand probabil sa ramana in vigoare in urmatoarele sase luni, transmite Reuters.

Boris Johnson cere britanicilor sa lucreze de acasa pentru a tine sub control raspandire COVID-19

Premierul britanic Boris Johnson a cerut marti britanicilor sa lucreze de acasa daca este posibil si a ordonat restaurantelor si barurilor sa inchida mai devreme, pentru a tine sub control raspandirea celui de-al doilea val de Covid-19, noile restrictii urmand probabil sa ramana in vigoare in urmatoarele sase lun.

VIDEO Boris Johnson anunta noile masuri anti-Covid: Masca devine obligatorie, oamenii sunt incurajati sa lucreze de acasa

Mastile vor fi obligatorii pentru personalul barurilor, al magazinelor, pentru ospatari si soferii de taxi, a declarat premierul britanic Boris Johnson in mesajul sau catre natiune, prezentat marti in Parlament. El a anuntat astfel noile restrictii care vor intra in vigoare pentru a combate pandemia de coronavirus, in conditiile in care Regatul Unit se confrunta cu al doilea val.

Guvernul britanic dezminte ca Boris Johnson ar fi calatorit recent in Italia pentru a-si boteza fiul

Guvernul britanic a dezmintit luni ca premierul Boris Johson ar fi calatorit in Italia la mijlocul lunii septembrie, asa cum a relatat o publicatie din Italia, Downing Street, precizand ca primul ministru Boris.

Boris Johnson neaga ca si-a botezat fiul in Italia

Guvernul britanic a dezmintit luni ca premierul Boris Johson s-ar fi deplasat in Italia la mijlocul lunii septembrie, asa cum a scris un cotidian italian, Downing Street precizand ca prim-ministrul nu a calatorit in Peninsula in ultimele luni, transmite Reuters.

Care sunt parintii care pot cere zile libere platite pentru a sta cu copilul acasa in perioada scolii online

Scoala a inceput de doar o saptamana, insa in multe dintre scoli scenariul initial a fost schimbat. Astfel, acestea au trecut din scenariul verde sau galben in scenariul rosu. Cu alte cuvinte, elevii invata exclusiv online. Tocmai de aceea, este important pentru parinti sa stie care sunt conditiile in care pot cere zile libere platite de la angajator pentru a ramane cu copilul la domiciliu.

Brigitte, hartuita de fosta iubita a lui Florin Pastrama. Cate mii de euro ii cere, de fapt, si pentru ce sunt banii

Brigitte Sfat este protagonista unei noi controverse. Dupa ce s-a plans ca este hartuita de una dintre fostele iubite ale actualului sot, detalii socante au iesit la iveala. Pare-se ca Florin Pastrama ii este dator celei care ii face zile fripte vedetei. Cati bani are sa-i dea acesta respectivei foste, aflati in randurile de mai .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )