Libnet.ro
UNICEF

12:15

Boris Johnson, despre vaccinul Pfizer: Este o reusita, dar nu reprezinta o solutie

B1 B1,
Boris Johnson, despre vaccinul Pfizer: Este o reusita, dar nu reprezinta o solutie

Primul ministru Marii Britanii, Boris Johnson, a declarat luni ca anuntul Pfizer privind vaccinul impotriva virusului Covid-19 reprezinta o reusita importanta, dar nu este o solutie pentru criza sanitara,. continuă pe B1

Cum functioneaza vaccinul Pfizer. Acesta se bazeaza pe o tehnologie ARN mesager care nu a fost niciodata testata

Printre cele patru categorii majore de vaccinuri dezvoltate impotriva Covid-19, cel folosit de Pfizer, care a anuntat luni ca vaccinul sau este eficient la 90%, se bazeaza pe o noua tehnologie numita ARN mesager, potrivit AFP.

Cuvantul cheie care lipseste din articolele despre vaccinul covid al PfizerBioNTech

Companiile Pfizer si BioNTech au anuntat luni producerea la scara larga a unui vaccin contra Covid 19, foarte eficient. Insa, informatiile despre acest vaccin oferite in presa sunt incomplete si nu explica exact cel mai important lucru despre acest vaccin.

Miscari majore pe pietele financiare dupa anuntul privind vaccinul Pfizer Cadere spectaculoasa a actiunilor Zoom

Actiunile Zoom Video au cazut puternic luni dupa anuntul privind eficacitatea vaccinului dezvoltat de Pfizer, si alte companii care au avut de castigat de pe urma masurilor de carantina vazandu-si cotatiile de pe burse in scadere, anunta CNBC. O zi grozava pentru stiinta si umanitate. Pfizer spune ca vaccinul sau are o eficacitate de peste 90%. Este primul caz de succes dupa testele pe scara larga .

Vaccinul Pfizer-BioNTech, testat pe 43.000 de voluntari. Cati dintre ei s-au imbolnavit de Covid-19

Testele clinice de faza a treia pentru vaccinul anticoronavirus dezvoltat de coalitia americano-germana Pfizer BioNTech au implicat peste 43. 000 de persoane pentru a vedea daca acesta functioneaza, explica Guardian.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2296 seconds )